bockar av listan eftersom

2012-03-26 20:24:22
balklänning - beställd
studentklänning - beställd
balfrippa - fixat frisör
balsmink - beställt

nu är det bara skor x2 och balväska kvar sen är jag redo för studenten!!!

Nu har jag och Mike flyttat ifrån varandra, baldershowen är över (mamma sitter och talar om för mig vad jag ska hitta på att skriva här just nu), jag åker till stockholm med klassen den 19 april och det är jag taaaagggaaaaddd på!, får inte äta choklad längre för mamma för jag ska passa i min studentklänning, vill skaffa egen lägenhet nu, har bestämt mig för att inte jobba som en idiot i sommar och njuta av den underbara årstiden och sedan jobba som en idiot i höst i stället.
Det var ungefär det jag hade att säga för den här gången!
Hörs igen om en månad då, bloggen ;)


the greatest

2012-03-11 18:44:12
Idag är det den sista sportlovdagen och den har mestadels bestått av en skoterutflykt med mami och papi och rebe samt älskling och det senaste tillskottet i familjen Frohm-Jacobsson-Holmgren, jag har egentligen ingenting med denna nyinköpta skoter med den är skriven på samma adress som jag så jag antar att det är en familjemedlem.
Annars har jag just skrivit klart samhälls inlämningen och ska strax hoppa i duschen. Jag känner att förkylningen kommer smygande och en tidigkväll hägrar men jag ska nog försöka se en mysigfilm först.
Imorgon åker alexander till gällivare för sista gången och han kommer hem redan på tisdag, det är nog den bästa födelsedagspresenten i år men jag kan inte säga säkert än ;)
Fortsatt trevlig kväll alla trogna läsare.
bjuder på sliten glad tjej som just fyllt 15, tur att den tiden är förbi!

helluu

2012-03-05 09:23:54
Idag är det skogsaktiviteter på gång, linnea packar ihop sig och sina vänner för att återvända till skogen och med skoter trotsa alla naturenslagar. eller ja, vi ska på skoter utflykt, men det första lät coolare. 
det är iallafall great att ha sportlov för man kan göra vad man vill, och nåt annant som är great är att imorgon ska jag och lite klasskåmpisar fara till pite och bada. (Y)


RSS 2.0