efterlängtade vila!

2011-10-31 13:19:41
Äntligen är det lov!

Just nu sitter jag ensam hemma hos Mike och bara njuter av att det inte är skola på ett tag framöver. Det är ju grymt väder ute idag, så ska försöka ta mig ut och röra lite på fläsket. Dessutom ska jag försöka hitta lite inspo inför onsdag då jag och Mimmi beger oss mot Umeå för att bränna pengar i sinne!!!

Vill passa på att tacka alla deltagare för i lördags , det var kult!


På tisdagkväll är det någon typ av klassfest, men förutom den och Umeå har jag hela lovet oplanerat och det kunde inte kännas bättre. Oj vad jag ska njuta av den här ledigheten!

WIIITWIEOUUUU ALLIHOPA

2011-10-22 11:10:00
Hejsan, jag sitter i soffan i min onepiece och äter chips. ♥
gårkvällen rockade. kan inte säga mycket mer om det, ikväll kanske det blir häng med linnea bland annat, de vore trevligt. Sen ska jag hämta markus efter hans klassfest, skulle inte tro att den slår esetetrave men dom måste ju också få roa sig.
Ha de HOOOJ


Ska bjuda på en bild från igår sen,
men ni kan ju tänka er.

Torsdag

2011-10-20 22:33:16
Ikväll har jag varit "duktig" och läst igenom alla blogginlägg på bloglovin. Sen har jag faktistkt varit lite duktig på riktigt också och tänkt över mitt svenska nationella tal lite grann.
I morgon är det fysikprov som gäller och sedan jobb 17.00-21.00 och efter det är det ännu oklart vad jag tar mig till. Men känner jag mig själv (och Mike) rätt kommer det nog sluta med att jag sover hos honom, vilket jag visserligen inte alls har något emot♥
Nu är det i alla fall dags att sussa, dock i min egen säng. God natt!


är det midsommar så är det.. ;)

slightly nervous

2011-10-19 08:24:38
FÖrsov mig idag. Lyckas alltid göra det när jag är hos pappa... Men nu får jag ju mer tid på mig att plugga fysik, så woho! 
Idag är det körlektion #1. Än är jag faktiskt inte så nervös, men det kommer nog ikapp mig snart. Önska mig lycka till!

HEEEJ!

2011-10-18 20:14:10
Nu ska ni allt få höra. Jag har flyttat in på friskvårds och trivs där. dessutom har jag inhandlat en tv till mitt rum (Y)
sen så sket  sig min storslagna utklädningsplan till fredag men va tusan gör de, nu kör jag stenhårt på pocahontas :)
i veckan är det repvecka och det innebär att jag knappt behöver gå i skolan alls och nästa veckan är det es3a on tour det ska bli kul.

Modelljakten

2011-10-17 20:36:37
Borde egentligen plugga (som vanligt) men orkar inte riktigt (som vanligt). Så nu ska jag sätta mig och måla naglarna och se lite av modelljakten, mest för att se om det är något att ha. Men internet laggar så det kanske inte blir av ändå..

I övrigt har jag inte mycket att säga om livet. Jag ser mest bara fram emot lovet som infinner sig om två veckor!

Melexina

2011-10-14 22:21:13
Tänkte bara passa på att i förtid publicera ett inlägg i Melinas ära. Högt angenämnt att hon har överlevt i alldeles strax 18 år. Hoppas vi ska hänga snart.
Grattis ♥




get confused and you fade away

2011-10-14 22:15:59
HELLL YEAAAHHH vilket drag det är på folkparken ikväll.... eller vad vet jag, jag sitter och chillar med en psykologiuppsats, men jag har hört att det ute att vara 2cool4school så jag pluggar helger också nuförtiden.
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar och då hoppas jag att jag har träninsvärk som stryk för jag har boostat min kropp med både zumba och bodycombat senaste två dagarna. Har inte något att berätta som vanligt. Återkommer med mer kul info senare. 

bjuder på hur det inte såg ut när jag och ingo körde zumba på 360. tack gode att det inte finns på film...
pz

so you ask for my opinion...

2011-10-10 20:10:39
hahah idag är en bra dag, eller kanske är jag bara så trött nu att allt känns kul. Idag har jag och amanda varit skitduktiga och stannade på skolan för att repa muko och de gick bra. nu är jag äntligen hemma och ska spendera kvällen med att göra ingenting. imorgon ska jag till himla tandläkarn och jag chillar ju inte precis med godiset så hon sliter nog ut alla tänder direkt. sen har jag skola som börjar 14.30 och sen tänkte jag hinna träna lite, bra dag!

UNDERSÖKNING

2011-10-06 14:34:27
Projektarbetet igång!
Vi håller på med en liten undersökning som vore snällt om ni kunde svara på!

Starta

bara tre månader kvar, knappt

2011-10-05 15:46:35
Sitter på skolan och ska egentligen plugga biologi men kan för mitt liv inte koncentrera mig. Så nu funderas det iatället hur jag ska bära mig åt när jag fyller 18. Den 25:e blir det fest och utgång, givetvis. Men när, var, hur, vilka? Det är frågan!
Men för säkerhets skull så tycker jag inte att någon ska planera in nånting då, för blir ni bjudna, är det obligatorisk närvaro ;)



gym

2011-10-03 16:20:30
Nu är jag inte sjuk längre så nu ska jag dra på gymet med min mor, det kommer bli fantastiskt skönt - jag är sugen på att svetta av mig lite. haha det där lät äckligt. 
Och Svenskan är färdigställt, WOHOOO!! Så i afton blir det helt enkelt bara att plugga biologi och engelskaglosor. Det låter inte ball, men vad som helst är bättre än svenska. Kanske dessutom borde kolla igenom körkortsboken litegrann också för i morgon är det ju teori igen.
Haha, jag har fan oslagbar profilbild på fejjan

1234567

2011-10-03 09:47:10
Hejsan!
Det är alltid lika svårt att börja ett blogginlägg, men nu gjorde jag det med en hälsningsfras. bra va?
jag sitter som vanligt på skolan och har som vanligt psykologi tills kl 11, men jag är redan klar och ska därför gå och flörta med min lärare om att vara ledig imorgon.
Idag kommer min pojkvän hem vilket är bra eftersom att jag nästan glömt hur han ser ut. det ska bli kul! jag ska också fara på friskvårds och nyttja mitt gymkort som jag köpt för sjuukt mycket pengar.
igår var jag på bullfest det var mycket trevligt och alla åt bullar. imorgon är det kanelbullens dag. tur att jag har kvar några i frysen.
Adjö

satasvenska

2011-10-02 14:13:09
Klev upp klockan tio för att hinna göra svenskan klar innan jag ska iväg och jobba. Måste börja dra mot stan snart , är jag klar med svenskan? Nej. Men jag har faktiskt (tro det eller ej) varit flitig och gjort det jag skulle men vad hjälpte det.

Aja, åker tillbaka till schtaaan ikväll så nu lär jag väl vara inaktiv i två veckor ( minst ) igen. Ellerkan ju skriva från skolan.

Önskar i alla fall er alla en trevlig söndagseftermiddag!


Stadsfesten var tider, det

hard to move...

2011-10-01 13:16:06
Träningsvärken har blivit min bästa vän sen gymkortet införskaffades.... jag gillar inte riktigt min nya bästis men vi kommer nog överrens så småningom:)
Går kvällen spenderades med tjejorna hemma hos mig med idol , bad och massa olika ätbara saker. den kommande kvällen kommer se ut i princip lika.
Idag har jag hunnit vara ute och städa den lilla äckliga bilen och nu ska jag ägna lite tid åt att plugga...
på måndag kommer hjärtis hem :D

såhär ont har jag i kroppen....

RSS 2.0