duktig tjej ?

2012-01-31 15:57:52
Sitter på skolan och ska egentligen göra skolarbete men har väldens sämsta självdisciplin. Det är ju mycket roligare att läsa bloggar !?
Men såhär känner jag om skolan just nu faktistk:

OBS! Nej detta är inget självmordshot, men jag vill bara ta studenten NU!

Är det någon mer än jag svälv som lagt märke till hur bra jag är på paint??

coolt

2012-01-29 19:06:08

BLÖÖÖ

2012-01-29 18:20:25
Inte för att låta negativ, men helvette vad jobbigt det kommer bli att hitta en balklänning! Det finns ju miljarders miljoners stycken att välja mellan. Har kollat klänningar i sinne idag men har nog ändå inte hittat den "rätta" än.
Aja, det kommer bli najs när allt väl är fixat i alla fall, det är jag övertygad om!



Ni kan ju försöka gissa vilka färger jag funderar på

chilln'

2012-01-23 21:36:50
Ligger i soffan med min onepiece och äter lite välförtjänt glass innan det är dags att sova igen....
hoppas att jag vaknar och de är mitten av mars och att de himla projektarbetet var över.
GRATTIS till linnea och även maria som nu färdas runt på vägarna i livsfarliga fordon!
hoj

mat

hi, strangers

2012-01-19 10:16:37
Halvdan uppdatering på det här stället men det kommer det nog inte bli någon bättring på. Livet leker och jag är redan skolless, vill ha lov igen. Som tur är har vi ganska chill schema iår, idag har jag till exempel sovmorgon till 11.50. Så just nu sitter jag hemma men ska väl börja rulla mot skolan snart, för vet ni vad.... jag har tagit KÖRKORTET! I tisdags gjorde jag det faktiskt. Det har gjort mig pank, men det är typ värt det.

För tillfället är det jag längtar mest efter (I kronologisk ordning) 1) att Björn ska åka till thailand=Mike ska bo i hans lägenhet som ligger typ 200m från Balder, 2) Turkietresan i början av juni och 3) STUDENTEN!!!

Aja, nu ska jag sätta mig och skriva en typ tolv sidor lång "uppsats" i ämnet psykologi innan den riktiga skoldagen börjar. Solong!


Snart har jag det i handen

skolstart...

2012-01-09 18:32:48
Det är en trött chej som har kommit hem efter en lång dag i storklinta, med trevligt sällskap. ska göra middag, ducha och sova. viktiga förberedelser innan man ska påbörja den sista vårterminen EVER!


bjuder på söt välredigerad bild från 15års åldern. fyndar fula bilder på min gamla dator '(Y)

2012

2012-01-05 13:28:32

Hanna, jag kommer och hälsar på snart!

Jag har sovit så förtvivlat bra inatt. Mike frågade om vi inte kunde lägga oss uppochned i sängen igår, och det var den bästa idé han haft på länge! Ska alltid börja sova upochned.

I afton ska jag och mamma laga mat och sen ikväll är det Ica-Fika hos Viktor som jag inte har någon aning om vars han bor, men det kommer bli trevligt!

Förresten måste jag tala om att jag har betalat min första räkning på internet nu också, eller min första räkning över huvud taget för att vara exakt. Finns ju inga gränser för hur vuxen jag är nu!!

I övrigt vill jag bara önska alla en fantastisk fortsättning på året tvåtusentolv.



Gav Mike en god parfym i julklapp. Fin var den också.


helloo forest lovvers

2012-01-04 01:04:42
Jag är hemma i skogen igen för att sköta mitt jobb som skogsvaktare eller gruvstädare eller what ever, det är mysigt i skogen därför gillar jag att återvända också för att man inte bråkar med sin familj när man har flyttat hemifrån för man är ju inte hemma jämt och ständigt!
Men nu har jag då minsann fixat internet i lägenheten så snart ska ni få er en uppdatering från orkestervägen 118, det lovar jag, och linnea? kom och helsa på mej? :)

RSS 2.0