pr0

2011-09-29 19:13:48
Jo förresten så klarade jag fas A idag , woopwoop! Det trista med det är att jag var så säker på att jag inte skulle få godkänt så jag och Jonathan slog vad och nu är jag skyldig honom 50:-.... :( Men skönt att ha det typ bortgjort i alla fall! måste ju uppenbarligen plugga lite mer på de där frågorna eftersom jag bara var två poäng över godkänt men...
duochjag_89487317.jpg (400×267)

stress

2011-09-29 18:05:25
Det finns inga gränser för hur mycket saker jag ska hinna med under de kommande dagarna/veckorna. Dessutom tog jag på mig att jobba 16-22 i morgon utöver lördags- och söndagspasset...

Förövrigt skulle jag behöva gör något åt mitt hår. Någon som har lust att klippa till mig? (haha)
Nu ska jag ställa mig och diska och sen blir det svenska/engelskaläxa tills jag ska gå och sova.
jag vill tillbaka!

gäsppp

2011-09-27 22:18:10
Ett tag slet jag flitigt och ambitiöst med svenskan men inte helt oväntat, tog energin slut så det blev facebook och lite sånt i stället. Nu tror jag att jag ska gå och sova. Ser inte fram emot det för jag lär hosta ihjäl mih om jag inte kvävs först av nästäppan...
Överväger i alla fall att sova hos Mike (höll på att skriva något pluttignuttigt där men jag vet att flertalet av mina vänninor hatar när folk gör det så jag håller mig till namnet.) i morgon, även om han skulle bli sjuk oxå så är det värt det (a)
erkänn att du blev trött nu? typ...

Inte för att jag har tid att göra det nu men,

2011-09-27 19:25:57
en ny design kanske vore på sin plats?...

körkortsteori

2011-09-27 18:57:37
Hade teorikursen idag och det är nästan så jag ångrar att jag bokade den just vi den här tiden. Fas A ska vara klarad till nästa tisdag och tills dess ska jag även ha gjort ett svenska hemprov, en matteinlämningsuppgift, fysikläxa, projektarbetesplanen klar, en instruktion för en teknisk pryl på engelska - fomellt och informellt språk och lärt mig ett flertal engelskaglosor. Dessutom ska jag hinna jobba två pass i helgen och helst hinna leva några sekunder också. Och som grädden på moset har jag typ feber. 
Men ja e int bitter. Höstlovet närmar sig och trots att det försmodligen kommer bestå av mestadels körkortsplugg ser jag fram emot att slippa ifrån skolan ettt tag.
kaffe2.jpg (425×282)
Känns som att det håller på att vara dags att lära sig dricka detta nu...

para para paradox

2011-09-25 20:56:13
Nu är de plötsligt söndag igen, det känns som att de alltid är söndag.
Jag har gjort bort lite läxor och varit duktig, och vinkat av min pojke som kom hem i helgen för att överraska. Typ den bästa överraskningen nånsin ♥
Jag längtar tills vi ska träna på friskvårds nästa gång för bodycombat rockade och träningsvärken är olidlig men underbar.

biff?

2011-09-25 13:33:48
Det mest aktiva jag gjorde igår var att gå ett varv runt ica maxi. Frågan är varför jag har träningsvärk i låren idag? Blev jag inte vältränad när jag klättrade upp för två fjäll på typ två veckor??


pappa♥
Kom förresten på att jag inte visat några bilder från någon av fjällvistelselserna, det ska jag ta och göra! Jag törs garantera minst ett rejält garv för det finns en så fantastiskt gullig bild på mig.

it is worth it

2011-09-25 10:16:00

suring

2011-09-25 01:36:45
Började dagen med frukost på sängen. Det gäller att välja pojkvän med omsorg, och jag verkar ha lyckats ganska bra i det avseendet ;)

Ikväll kom Stina och Mimmi hit och vi åt surströmming=äckellukt i hela huset, men gott var det. Sen fick Stina äntligen se Grekland-videosarna och jag anar att jag kommer bli mobbad för dem hela mitt resterande liv.. Mimmi tog med sig sina gamla körkorsböcker och det tackar vi djupt för. - Terorikursen 200:- billigare, katching!


I morgon ska jag övningsköra som en idiot och sen jobba.

Köpte förresten ett till par skor igår. Jättesnygga! Men känner att nu får det nog räcka med skor för ett tag. Har köpt tre par på typ mindre än en månad...
Nu är det läggdags! God natt!

Ineffektiv

2011-09-22 20:05:26
Hittills har det inte blivit mycket gjort för min del. Ätit middag, bytt sängkläder och kollat bloggar är vad jag har hunnit med sedan sist. Det är en heeel del som återstår att göra och eftersom det närmar sig läggdags är det väl dags att jag börjar nu då!...


driver licence

2011-09-22 19:19:00
Japp, då var första körlektionen bokad också. Ska inte ta så många hade jag tänkt men den fösta vill jag ändå ta i god tid så man inte hinner nöta in fel vanor allt för mycket.
Ingen är så taggad på att ta körkortet som jag!!!!!!!!!!!!!

haha världens fulaste autograf. Inte lätt att skriva med datamusen faktiskt...

lägesrapport och bebisprat

2011-09-22 17:43:13
haha varför har jag ALLTID svårt att veta hur rapport stavas? Jag tror i alla fall att det blev rätt nu?..

Hade hoppats att pappa skulle ha fixat mat när jag kom hem, men det visade sig vara låst och släkt i huset, så jag får väl ta och göra mat själv helt enkelt. Sedan måste jag vara duktig och städa typ hela halva huset för på lördag får jag besök och jag hinner inte göra det i morgon för då är det jobb som gäller. 
Plugg får man ju inte heller glömma!

Har suttit och läst lite "unga mammors" bloggar. Tänk så sjukt om man skulle ha barn nu! 15-16-17-18 bast och mamma! Det finns inte ens i min värld. Man skulle ju som inte hinna med skola + jobb + vänner + plugg + fritid och en liten unge, då måste man ha ett dygn som är minst 48h! Fast det vore typ ändå gosigt men en liten bebe. Om man typ fick ha den på deltid.

Hola Amigos!

2011-09-21 19:56:37
Hej töntar och alla andra!
Idag är jag glad för jag träffade linnea på bussen och hon vill vara med mig.
Sen så är det också en bra dag för att jag har jobbat, och ska köpa gymkort på fredag och för att vi ska äta sushi och gå på frikväll och nästa helg är det klassfest eller fest av nåt slag. Känns mycket trevligt. En annan trevlig grej är att jag inte har så mycket läxa, eller jag har det men jag är i förnekelsestadiet så det känns som att jag inte har de.
Sen så är bloggen i fullgång igen så YEY!

bild på fin hösthund

@ school

2011-09-21 12:17:11
Sitter på skolan och har haft hål i hundra år snart, men börjar om om tio min. Har fått klagomål från flera olika håll idag att jag aldrig uppdaterar. Men nu har jag gjort det, så där fick ni!

Kul btw att se min bloggkompanjon imorse!!

det närmar sig

2011-09-20 22:25:09
Bokade förresten teorikurs idag. Snart, mycket snart, blir det körlektioner. Jag är fakking nervös!
Det positivaste är att jag kanske hinner ta lappen före 2012! I HOPE!!!!

exclusive Stina

2011-09-20 22:05:26
Hanna, jag kan meddela dig att jag just för tillfället befinner mig i skogen så egentligen tycker jag att vi ska hitta på nånting. Nästa vecka?

Gymmade idag för första gången på förskräckligt länge - nu måste jag bara försöka fortsätta med det. Sen så åt jag tjälknöl och det var g0tt!
Har nyss klickat hem de här (eller rättare sagt så har Mimmi klickat) snyggingarna för testing. 186 cm lång kommer jag bli i dem. Jag undrar nästan om det är väl mycket...

jag saknar dig.

2011-09-19 09:34:37
Ännu en måndag, sitter på skolan och är klar med pykologin. Är lite hungrig också.
som vanligt händer det ytterst lite i min vardag. jag har klippt mig och funderar på köpa gymkort. de är ungefär det. och så har ju min kära pojkvän flyttat till gällivare, vad han nu ska göra där, men de lär ju knappast leda till ökad intressemängd i mitt liv.
Jag undrar vars linnea håller hus?

Till Mimulius

2011-09-15 14:02:24
Sitter i biblioteket och har gjort lite research inför projektarbetet.
Mimmi klagade igår på att jag aldrig uppdaterar så nu när jag väl sitter vid datorn kände jag en skyldighet att göra det eftersom hon är så  hängiven och besöker den med jämna mellanrum. Varsågod Mimmi!

Ikväll ska jag delta i en spökstig och skrämma små barn. Vet inte så mycket om det men det är iaf BF som anordnar det hela och jag lovade Jenny att hjälpa till.
Till helgen blir det jobb och 40-årsfest för någon på Mikes jobb. Körkortsåldern närmar sig så snart ska jag bege mig på trafikskolan och boka lektioner etc. Men nu ska jag plugga engelska och matte och sedan bege mig åt något håll.

alla blir glada av pïna colada

2011-09-08 19:21:36
Hejhej bloggen, som vanligt händer det inte så himla mycket, men imorgon blir det ändring på det för då är det nämligen.... trumvirvel...... GIRLS NIGHT OUT, ni hörde rätt, jag och tjejorna ska ut på toxic, hur kul är inte det på en skala ett till en miljon, kanske en miljon.
det kommer bli good. ville bara meddela det.
pz

so much needing to be done

2011-09-04 20:20:21
Som ni förstår händer det inget särskillt i mitt liv eftersom att jag brukar ta mig tid att blogga väldigt flitigt annars, helgen har iallafall bestått av film, thaimat, dansband, jobb och pyssel...
jag längtar till fredag, girls night out!

RSS 2.0