bråka inte med barn

2010-11-30 20:51:00
En dag satt en liten flicka och tittade på medan hennes mamma diskade i kökshon. Hon upptäckte plötsligt att hennes mamma hade flera vita hårstrån som syntes väl som kontrast mot hennes bruna hår. Flickan såg på sin mamma och frågade nyfiket: "Varför är en del av ditt hår vitt, mamma?"

Hennes mamma svarade: "Tja, varje gång du gör något dåligt och får mig att gråta eller vara olycklig, så blir ett av mina hårstrån vitt."


Den lilla flickan tänkte en stund på detta och sa sedan: "Mamma, varför är mormors hår HELT vitt?"

alla andra gör det, jag kan ju inte vara sämre....om nu detta räknas som bra?...

2010-11-30 20:30:56
♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.



Fullständigt namn: Linnea Josefin Vikberg
Födelsedatum: 1993-12-20
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: För tillfället brun
Längd: 173cm
Vikt: vet inte, men alldeles tillräckligt
Skostorlek: 38-39

Ja hur ska man nu beskriva sig själv på ett bra sätt?
Oftast är jag väl ganska glad av mig, men för den sakens skull är jag inte speciellt framåt. Är egentligen ganska blyg och måste erkänna att jag på ett sätt undviker att prata med nya människor. Detta är dock nånting jag försöker ändra på. Dagarna jag är på sämre humör blir jag inte sur och arg, mer bara tystlåten och tillbakadragen och det tror jag märks ganska tydligt. Jag brukar få en extra kram av Mimmi om hon märker att jag är ovanligt tyst;)

Som de flesta nog vet , går jag Naturvetenskapsprogrammet på Balder, andra året. "Plugglinjen" även kallad, och det ska jag inte förneka, för det är mycket plugg! Dock oftast inte oöverkomligt. Anledningen till att jag valde natur är helt enkelt för att jag inte vet vad jag vill bli i framtiden och såhär får jag den bledaste grunden jag kan få, inför att plugga vidare på högskola. Alla dörrar står öppna med andra ord.
Jag har alltid varit ambitiös när det gäller skolan och jag kan inte räkna så långt som hur många nätter jag har suttit uppe och arbetat med inlämningsuppgifter och diverse läxor. Haha, får väl skylla mig själv att jag lämnar sånt till sista stund dock. Men nu på senare dagar har jag försökt att inte ha sådan hysteri vad gäller läxor, prov, inlämningsuppgifter och sådant för då vet jag att jag kommer gå in i väggen förr eller senare.

"Min familj" är ett ord jag sällan använder numera.
Mamma Malin och Pappa Lennart är separerade sedan ungefär 6 år och min 22åriga bror André bor med sin pappa. Jag flyttar mellan Uppfinnarvägen och Storkågeträsk var 14e dag för att bo med både mamma och pappa. Det här ständiga packandet och upppackandet är nånting jag är otroligt less på eftersom jag gjort det sen jag var 9-10 år så det jag längtar allra mest efter just nu är en egen lägenhet. haha, eller pojkvän med lägenhet som jag kan flytta in i, kanske jag borde säga;)

Mina intressen finns det inte så mycket att säga om eftersom det inte finns något jag har någon större passoin för. När jag inte är på skolan är jag (logiskt?) hemma, och ägnar mig mest åt att plugga och sitta vid datorn. Jag går ingen sport eller något just nu, men ibland får jag upp träningsil och tränar nån timme varje dag i stort sett. Annars är jag väl med folk, men det händer alltför sällan tyvärr, även fast jag får erkänna att jag kan tycka att det är underbart skönt att bara vara hemma och inte göra nånting en hel helg.

Sammanfattningsvis kan jag väl säga att jag är precis som vilken vanlig tonårstjej som helst, fast lite yngre....




Hanna, jag utmanar dig att göra detta också!



for we all like figgy pudding here

2010-11-30 20:01:05
Lucia är i full gång, det känns rätt ok, fast det tar på.
Dansa tar också på. det kan jag meddela. 
En till sak som tar på är att plugga, vilket jag har gjort mycket ikväll, men nu känner jag mig duktii.
så jag ska få pepparkakor, kanske ska jag bugga också nu innan jul, de vore lite kul.
jag gillar att dansa,
en annan tjej som gillar att dansa är årets lucia.


301110

2010-11-30 19:03:43
imorgon är det december.
då är det 20 dagar kvar till jag fyller år.
då är det 24 dagar kvar till julafton och då är det 31 dagar kvar på det här året.
sen börjar vi om på ruta ett igen.
jag kan inte säga det tillräckligt många gånger; tiden går för fort!!

nu sitter jag i alla fall och lyssnar på julmusik och försöker dikta ner min 2a önskelista, som ska sitta på kylskåpet hos pappa. eftersom vi inte har julpyntat nåt känner jag inte riktigt julstämningen, men i helgen blir det andra bullar!

http://www.moonbattery.com/animated_christmas_tree.gif

klick!


bråka inte med barn

2010-11-29 20:03:34
imorrn är det biologiprov. jag måste få högsta betyg och jag har inte ens läst igenom hälften av sidorna. är det bra?...
imorrn har jag dessutom sovmorgon till 10.45 men måste ändå kliva upp 06.00. det vet jag med säkerhet att det inte är bra!


En söndagsskolelärare diskuterade de tio budorden med hennes

fem- och sexåringar.

Efter att ha förklarat budordet att "hedra din fader och din moder", frågade läraren, "finns det ett budord som lär hos hur vi ska behandla våra syskon?"
Svaret kom direkt från en liten pojke (den äldste i sin familj):

"Du skall inte döda.."

blablablablabla

2010-11-29 12:21:57
skola igen, det taggar vi. eller?
helgen var iaf mysig, lördag hade jag besök och badtunna och spel och annat mysigt och söndag var det skylltsöndag som gällde. men vad hjälper det när det är skola nu igen. 
jaja jag ska gå och lära mig en dans.
heerååå 

true story

2010-11-27 15:37:25
hejhej bloggen, idag har jag och min pojkvän varit i skogen, alltså hemma hos mej men också i själva skogen alltså bland alla träden och huggit en gran, eller rättare sagt sågat av en gran för ingen huggar granar nu för tiden. den var iallafall mycket fin och mor min blev njöd.
ikväll ska vi bada badtunna och jag hoppas att det är jätte varmt för ute är det jätte kallt,
det blir trevligt.


H

2010-11-25 21:12:47



i will fix u

2010-11-25 19:50:46
Jag har tamejtusan inte bara köpt alla julklappar jag har dessutom slagit in dom. jag rockar himla mycket, jag har också städat och pluggat,
nu vill jag bara att det ska vara jul. tack på förhand

there is no second chans all for the one who leaves it behind

2010-11-24 19:20:06
Nu har jag pluggat himla länge och varit duktig, eller iaf vill jag tro det, men jag gjorde samma gemu läxa som vi hade förra veckan för att jag hade skrivit på fel sida förra veckan himla KATT säger jag om de. men hur som helst så skiter jag i det nu för jag ska ut och rasta lillhunden sen ska jag duscha tills varmvattnet tar slut så markus får känna hur det känns för en gångs skull, sen blir det

heij

2010-11-24 19:00:05


Gapflaske!
jag minns det som igår

så jävla skön.....t !!

2010-11-24 16:56:50
gör dig själv en tjänst och tryck på play


hej jag heter linnea och ska snart börja mellanstadiet

2010-11-23 22:43:01

jag hatar svenska!!!
jovisst hade jag bestämt mig för att den här terminen skulle jag inte sätta någon press på mig och inte försöka prestera, utan bara göra det. jovisst gick det alldeles utmärkt till en början. men inte höll det i sig länge inte. min novell som jag nyss färdigställde skulle jag nog säga ligger på mellanstadienivå och jag tackar Gud om jag får godkänt. men jag orkar inte bry mig. min fantasi suger när jag är pressad och jag vet inte hur man inte är det.
tur i alla fall att jag har mamma som försöker hjälpa mig.

 

folk säger att vi är lika. tror inte att någon av oss kan ta det som en komplimang



in the backseat of my car

2010-11-22 21:05:35
jag älskar att skriva noveller. fast inte. fantasin flödar inte fast lusten att sova , jo den är minsann stor. undra varför? kanske skrapade ihop två timmars sömn lördag-söndag. good job. ingen som har en novell till övers som jag kan få lämna in? tack på förhand i så fall


ungefär såhär nöjd är jag nu.

hursomhelst vill jag tacka alla inblandade för den här helgen, för den har nog varit min bästa på länge!♥


citron ska rädda mig från alla mina problem

2010-11-22 19:09:50

problem jag inte hade i denna ålder

true story

2010-11-22 18:18:05

en liten ros med ett hål i sin själ

2010-11-22 17:54:29

jag är sjuk idag också har inte lika många hundra grader i feber men jag tror fortfarande att det är dödligt. Hur som helst trottsade jag min sjukdom och begav mig till staden imorse efter en stadig frukost bestående av havregrynsgröt. Klarade b-fasen på första försöket, 1000 poäng till mej. sen gjorde jag snällt ett ärende till  mor och sedan tog jag mig till skolan för en endaste liten lektion. Sedan väntade jag snällt på min pojkvän som jag hann umgås med i kanske 15 min. åkte hem och lagade mat i form av gröt, denna gång baserad på ris. sen tog dagen slut.


ljusa kvällar om våren

2010-11-21 18:02:32
Så här ligger det till, jag är förkyld som tusan jag har då minst några hundra tusen grader feber och som om det inte vore nog har min bror drabbats av magsjuka så där lägligt speciellt nu när vi renoverar ena toan vilket betyder att vi bara har en. men jag tycker att de är jätte mysigt att vara sjuk framför allt när man har många olika sjukdomar samtidigt så om någon har nån annan sjukdom är magsjuka eller förkylning eller feber kan ni gärna få komma och smitta mig,



ibland är de inte lätt liksom,


panta bUrkar i tjUrkan i bUrma med djÖrgen

2010-11-21 15:24:39
bra uppdatering av mig i veckan, jagvet. men det blir så när man är hos mamma för datorn är så jävla långsam.

iveckan har jag iallafall gosat med kattungarna, som för övrigt har blivit gaaaaalet gulliga! ska visa bild såsmåningom, om jag kan komma på hur man får in dom i datorn. sen har jag väl mest bara kollat på Harry Potter. 6 filmer på dagar anser jag själv är ganska bra jobbat. fast jag har ju inte bara sett harry när jag kollat på filmerna. typ varje gång jag blinkat oxå. kände att det kanske vart lite väl mycket, men jag var ju tvungen inför 7an. jag är inte så himla imponerad av den om jag ska vara ärlig, men den var ju absolut inte dålig! :)
oj... för mycket prat om harry...


nu vet ni iaf att jag lever.

random bild bara


om det så är det sista jag gör

2010-11-19 16:58:32

nu är det fredag. Och jag har helgen fullplanerad med INGENTING för utom lite barnvaktande och så har jag tänkt att den ska få förbli.

i-landsproblem....


m is for music

2010-11-18 20:07:36
Jag har pluggat jätte bra idag.
 jag har jobbat lite på mitt arbete om LasseW, han är ju helt sjukt begåvad människa
Jag vill ha en tattoo lika mycket som signe, och jag vet vars den ska sitta 
och på tal om signe så får jag snart äntligen köpa deras EP,
och på tal om låtar här är dagens, tack vare malin

och här har ni lasse,

nu ska jag köra bil. puss

you'll always know the reason why we couldn't hide the moon and the sky

2010-11-17 18:19:07
  • träna engelskaglosor
  • träna
  • sova tidigt
  • plocka bort i hallen
  • städa mitt rum och packa upp alla grejer
  • skriva novell
  • läsa i fet-boken
  • göra matte


  • se harry potter
  • kolla igenom glosorna
  • plocka bort i hallen (all 4 u mum)
  • kanske träna
  • anmäla mig till buggkursen



gissa själv vilken som är "borde göra" och "tänker göra"





ha-y po-ah

2010-11-16 16:57:36
chacha, kom just hem från skolan.
är helt slut i hela huvudet efter nationella. därför har jag tänkt hoppas på att jag inte har någon läxa till imorgon och sätta mig och se HarryP 1. ska kolla på alla filmer i veckan har jag tänkt för att vara väl förberedd innan lördag, för då blir det biiiiiiiiiiiio.


så perfekt, så oförstörbar

2010-11-15 22:27:37
jag är i en sån period då bilder blir bättre än ord

typiskt

2010-11-15 20:36:06

varför går tiden så fort när man inte gör läxa, som man borde??!

hade tänkt skriva ett fint citat men jag har glömt det


I'm not a baby, no more!

2010-11-15 17:07:34
Alltså jag fick ett sånt sjukt sug efter att gigga. Helt galet. Vilken tur att vi har ett gig då, fast de är ju i mars men alltså va tusan. REP TJEJER??

there's a lot of things to do before you die
KANSKE REPA?

the sky's made of stone

2010-11-14 23:04:54

Be who ever you need to be, I won't judge you

2010-11-14 18:13:01

true story

Grattis

2010-11-14 16:22:26
På farsdag pappa♥

helgen flög förbi.
sovmorgon
körlektion
gemu
är vad som väntar imorgon


selfhatred grows in me like cancer

2010-11-12 09:57:25

fett kallt ute idag. egentligen inte, fast ändå.

har just slutat fotografisk bild, sitter kvar alldeles ensam i datasalen och väntar på bättre tider. ska ägna de kommande två timmarna åt plugg, sen är det labb (x2?) och ikväll ska jag vara med Frida!

 

då vet ni det


elfenbenskusten ?

2010-11-11 21:06:12
idag gör jag ingen läxa alls.
jag tittar på OTH istället.
dumma Stina och Mimmi.
men mest  Stina för hon är i Egypten nu.
inte rättvist.

http://downloadonetreehillepisodes.edogo.com/wp-content/uploads/2009/04/oth1.jpg


snälla tomten

2010-11-10 17:53:16
jag glömde en sak, om tomten eller nån annan skulle uppsaktta en mer vältränad rompa kan den ju ge mig ett par såna här. För jag vill ha ett par

sontak

2010-11-10 17:48:55
idag skulle man kunna säga att det är söndag, och jag blev just arg för att jag tog bort hela inlägget jag nyss skrev så jag sammanfattar, idag kom jag hem med 10-bussen och skulle plugga och vara duktig, sen smsa emelie och frågade om jag skulle fika på stan idag... men jag hade ju nyss kommit hem så det blev inte av, vilken jag ångrar för fika would have been nice, nu ska jag duscha.

ps. jag har världens bästa pojkvän, tänkte bara om jag inte hade sagt de nån gång förr så. ds

random pic

je pleure

2010-11-10 16:49:38

jag skojas  inte när jag säger att jag aldrig har gråtit så mycket som när jag såg Dear John idag. det bara sprutade tårar och jag satt och hulkade (?) genom hela filmen.
tror inte att jag mår psykiskt bra idag, eller nåt. bara sjukt.

nu har jag iaf återhämtat mig och sitter och pluggar fysik som en tok. drygt är det se naaaanting, men helst vill jag ju inte ha IG på nationella så jag har lixom inget annat val.


aldrig någonsin har jag gråtit så mycket till en film

2010-11-10 12:31:31


hej

2010-11-09 23:23:36


hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj
jag är en gnutta trött just nu men jag är busig så jag är vaken en stund till.
vet att ni gillar bilden ovan. funderar om det ska bli nya profilbilden på facebook. får se.


it's nice to be important, but it's more important to be nice

2010-11-09 18:56:15


jag ursäktar mitt utseende


för nån helg sen fick jag ett telefonsamtal av min bror, men vem var på andra sidan linjen om inte den här bruden? det var lite oväntat, dock trevligt


lyssna

2010-11-09 15:45:50


bara jag som får lite Ronja Rövardotter - känsla av den här??


i alla fall har jag varit himla duktig idag för jag har för det första klivit upp i tid (!!!) , närmare bestämt 09.24 typ. sen har jag gjort bort all matte, all kemi, läst texten och lärt mig engelskaglosorna och även pluggat lite franska.
nu överväger jag att ställa mig på crosstrainern och döda lite ben innan pappa kommer och hämtar mig typ kl 7-8 nångång.

 


jag har ingenting att göra

2010-11-08 23:38:16
och jag är inte trött
men jag ska ändå gå och sova nu för imorrn ska jag kliva upp tidigt trots att jag är ledig.
träna!, träna!, träna! plugg!, plugg!, plugg!!!! (melodin/rytmen är tänkt att ni ska fatta vilken jag menar)


paint pr0 igen



this is the way I wanna live

2010-11-08 20:12:20



dessa ting slösade jag , lite oplanerat, pengar på. kanske var de egentligen inget som behövdes, men jag ville ha det. byxorna kanske främst för att försöka motivera mig själv too keep up the good work. har ju ändå spenderat 300kr på dem, så de måste komma till användning!

i alla fall, nu har jag tänkt berätta något jag inte tror jag har berättat innan. vi har kattungar!!!!!!!!!!!!! det var typ 80 år sen senast så jag är en gnutta happy just nu. fyfan vad dom är söta. ska visa bilder sen.
nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att kolla igenom skolkatalogen. eller, kolla igenom......jagmenar lusläsa! (lustitta?...........)


i andra hand

2010-11-07 22:33:28
.

hur jag än mår idag, så står jag kvar

2010-11-07 21:45:43
Tänkte bara säga att imorgon är det körlektion nr1 för min del, det känns bra, fast imorgon kommetr jag kanske att kräkas.
Det känns också bra att jag har en lektion imorgon och sen är jag ledig tisdag onsdag (Y)

jag är fast i det här, min egen kärleksaffär..

sontak

2010-11-07 21:25:33
råtaggad på skolan, som alltid när det är söndag.
eller kanske inte?
tur iaf att vi är lediga tisdag och onsdag :D

http://nyheter24.se/incoming/article471120.ece/ALTERNATES/img514x344/Olle.jpg
auuuuumauuummmauuuummmm

i brist på annat

2010-11-07 14:22:39
tog denna från gard

10 favoriter:
Färg:
oj, har ingen?
Mat: flygande jacob ligger ju högt på listan iaf
Band: haha har inget sånt heller men vi kan säga spice girls
Film: första pirates-filmen kan man ju se några gånger till
Bok: karius och baktus typ
Sport: fotboll
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: pistage är ju räääätt gott
Tid på dygnet: kvällen

9 för tillfället:
Humör: otaggad på plugg
Smak: inget. saliv?
Kläder: jeans, fårskinnstofflor och goströja
Bakgrund: windows-flaggan, eller vad det är för nåt
Nagellack: inget alls
Tid: 14.10
Omgivning: .....kök?
Irritationsobjekt: att det burrar i högtalarna när man får sms

8 första:
Bästa vän:
pontus eller alicia, i Saudi
Screen name: vaa`?
Husdjur: kameleont tror jag ?
Piercing: öron
Förälskelse: haha pontus igen
Musik: teletubbies eller aqua
Bil: pajero
Kyss: haha ingen aning faktiskt, joel kanske

7 senaste:
Cigarett
: non smoking generation
Mat: tekaka
Dryck: oboy
Biltur: till och från österjörn
Kyss: haha, vi lämnar den va
Spelad låt: after the storm - mumford & sons
TV-program: number 23, eller vad den hette

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
näe?
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: heh, näe
Badat naken: ja 
Varit med på TV: tror typ inte det?
Kysst någon du inte känner: jag lärde känna han lite först? (a)

5 nej tack:
Kläder:
bootcut jeans
Mat: ärtsoppa, blodpalt och sånt, korv
Musik: opera
Dryck: kaffe, vin, påsk-/julmust
Personlighetsdrag: skrytig, inget självförtroende eller att man aldrig kan hålla tyst

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
satt vid datorn, satt vid datorn, satt vid datorn, och såg film
Du kan höra just nu: spotify, frysen
Du inte kan leva utan: mat
Du gör när du har tråkigt: kollar facebook, eller kylskåpet

3 personer:

Du kan berätta allt för:
typ ingen?
Du tycker om: många, kan inte säga bara 3
Du hatar: ibland ingen, ibland alla

2 val:
Kaffe eller te:
te!
Vår eller höst: vår

1 önskan: att det ska bli sommar igen, typ nu

nomnom

2010-11-06 13:42:03
pappa kom just hem från Boliden, med en ica-kasse innehållande allt som behövs för att göra räkmackor!!!! jag är liiiiiiite taggad på middag just nu :]


mrasamrasa

2010-11-05 17:56:51
tackar alla för gårdagen, det där behövde jag

var ute och gick en sväng idag och insåg att lovet snart är slut. "tiden går fort när man har roligt".......grejen är den att jag har inte ens haft roligt?

nu ska jag gosa ner mig i soffan och typ sova(y)

the only true-love-story you'll ever know

2010-11-05 14:51:30

Tackar boliden gänget för gårkvällen!

Ikväll är det middag och bio på stan med världens bästa älskling.
Sen har jag ett paket att hämta ut på ica i kåge, kanske att  jag gör det med ikväll om jag ber älskling snällt.
Nu ska jag inte sitta här längre,  jag msåte packckckckcka lite.

puss


cold colder coldest hanna

2010-11-04 13:40:32
jag är hos linnea nu, hon är i duschen så att hon blir fresch.och jag håller på att frysa ihjäl, jag glömde då visst bort att de var november när jag satte mig på moppen... men jag tinar väl kanske upp i maj nån gång. fytusan.

jag vore jätte glad om det skulle bli skolavslutnings dagen just nu. då skulle jag inte ha fryst ihjäl idag.

let us die young or let us live forever

2010-11-04 10:55:46

först och främst, busskorten funkar på lovet så betala inte bussen.... de svider bara i onödan
gårkvällen spenderades i sjöbotten, det var trevligt,
kvällen ska spenderas i bjurvattnet, det blir nog kult. (Y)
morgondagen spenderas i stan och lördagen hemma.
idag ska jag och linnea även fixa en headerbild som är så bra att vi kan ha den lika länge som kissie har haft sin. alltså typ ett och ett halvt år.

vi taggar lucia!
och malin har för gudsskull snart körkortet!!!111


Cha

2010-11-04 00:49:10
Chacha bloggen, jag kan inte sova så jag chillar runt på nätet via wi-fi i mobilen. Jag är typ ändå hipp. Nu ska jag surfa vidare, charå!

detta fält måste fyllas i

2010-11-03 22:50:34
en läsare vågade träda fram. du är stark Malin! ;)

nu blire sängen för min del. jag är lite småpeppad på morgondagen, det var allt för länge sen man träffa folken :)


haha slumpmässigt utvald bild på ett par syskon som inte hemskt gärna ville vara med på bild  just den dagen. Jag var fantastigt risig, så jag hade anledning!!

nu kör vi, weihooo

2010-11-03 16:54:30



PS. läs texten på första bilden så förstår ni varför jag är så taggad! :D

fyfan vad jag är bra

2010-11-03 15:43:43
nu har jag både gjort fys och varit ute och sprungit. lär blir träningsvärk imorrn som vanligt men jag trivs med det:D gäller bara att man ska kunna hålla den här trenden uppe även efter skolan börjat om , det blir en helt annan femma...
nu; duschen!

 

http://www.jamb.ca/mt/photos/2006/shower.jpg


låt oss fråga

2010-11-03 13:05:14

du törs svara

god dag jao

2010-11-03 12:25:12
taggad på livet som alltid när klockan är snart halv ett och man är nästan nyvaken !
idag ska jag scanna in 2987553738st visitkort åt pappa. han har så många, jag lovar! det kommer ta typ 8 år innan jag är klar, men vad gör det ?

hejs

pappa

2010-11-02 22:48:02
haha idag skvallrade pappa om lite skvaller med mig. han är som en skvallertant, men jag gillar det , för då får jag veta saker som jag inte visste .
och nu ska han berätta vad min framtida novell ska handla om. 
han är ganska bra att ha ♥

hehe

2010-11-02 21:18:11




jag bara började le

2010-11-02 15:06:29
Daniel Norberg – Don't Look Back In Anger

and I'm ready to roll

2010-11-02 10:51:34
vad som händer idag vet jag inte. jag befinner mig i skogen vilket innebär att jag inte har någon crosstrainer att döda tiden med </3.  men det är ju fint (?) väder idag så jag överväger att ta en långpromenad. (y)

den här b-ruden drar förresten till Stockholm idag. om jag hade varit lite mer i hennes storlek hade jag nog smygit ner i resväskan och följt med.

freemonday

2010-11-01 17:42:25
okej, de blev inget i kåge, det var bara en brud eller två om man räknar med mig som va nog tagg. men jaja inget att gnälla över =)

imorgon blir de bad och shopping i pite, för pappis fyller år

onsdag skulle jag gärna mysa med älskling och sen har jag hört ryckten om att de vankas umgänge i sjöbotten...?

torsdag ska jag då minsann åka till självaste bjurvattnet och umgås ännu mer denna gång med boli'bor

sen har jag inte så mycket lov kvar att umgås på, men alltså jag har lite plugg också....


finn ett fel ;)

2010-11-01 17:30:41


(ta inte illa upp mamma)

tips från coachen

2010-11-01 16:38:46
träna inte under stress!

untsuntsuntsunts baby

2010-11-01 15:38:09
jag lider av kronisk träningsvärk och nu har jag tänkt bättra på den innan pappa kommer och hämtar mig.
veckan spenderas alltså i skogen och det känns faktiskt helt okej.
ïgår färgade jag håret, så nu är jag typ svarthårig. okej, inte riktigt men det blev lite mörkare än tänkt. 

tyvärr har jag inga halloween bilder att bjuda på, som alla andra, eftersom jag är lite tragiskare än alla andra och har helt enkelt inte gjort nånting halloweenigt i helgen.
aja, sånt är livet.

på torsdag blir det iallafall att hänga med dom här och det känns som nånting att se fram emot


oj, långt inlägg. jag beklagar

ibland gör man rätt ibland gör man fel. lev med det

2010-11-01 14:30:00
idag har jag haft en mysig förmiddag med älskling, sen for han hem och jag ba jahaaa....
och nu ska jag snart ut på en loong promenad med lillhunden sen ska jag eventuellt förhoppningsvis i bästa fall till kåge(?) och hänga med en brud eller två
de vore kul :)

en brud eller två