ketchup

2009-10-31 14:50:19
sitter at the moment i mitt rum, på sängen, med datorn i knät och pappa liggandes typ död på mattan, och skriver bokrecension. min dator är sepe, så jag måste skriva den för hand. skulle ha varit inskickad i söndags men eftersom att datorn var dum hade jag tänkt fixa det i veckan men det gick minsann inte för sig så nu måste jag skriva för hand, och lämna in en vecka för sent. Jag hatar datorer.

 har hunnit vara över till mina kära grannar karin och seved nu på förmiddan och fikat. våra nya grannar, som bor i ingela och lasses gamla hus nu, eller ja dom ska bara ha det som sommarstuga men, dom var hur som helst oxå där. 3/5 iaf. det var faktiskt grymt länge sen jag var över till karin och seved så det var som småkul, nostalgi typ. för jag var där jättemke när jag var liten, och lekte med inga och lisa, som är deras barnbarn.

igår var jag som skrivet med frida och jenny på boda borg. Hhaha vi rockade sannerligen inte men vi hade iaf roligt och det är ju huvudsaken :) det tråkiga var att vi vqr tvungna att gå ifrån jenny till boda borg, vilket är typ 500 mil eller så, så vi var typ slut då vi kom fram. men som tur är har jag en rätt så snäll mamma som kom och hämtade oss efteråt. vi skjutsade hem jenny och frida och sen kom pappa och hämtade mig direkt jag kom till mamma, så jag åkte hem tillbaka till skogen sisådar kl kvart i 10. såg en film som hette man on fire, den var lite skum, men om jag hade sett hela och koncentrerat mig (vilket jag inte kunde göra igår eftersom jag stördes av inkommande samtal från en smått onykter, vilsen pojke) hade den säkert varit bra. somnade kring 1.

ikv, ska jag fara till hanna, och vi ska ha ett leskigt kalas i siretorp. jag vet inte än vad jag ska föreställa för något när jag kommer dit, men det blir nånting ovanligt iaf. det är kriteriet för att man ska bli insläppt. jag är skapligt taggad :)

nä nu ska jag återgå till min bokrecension. skriver senare nån gång.


jag skulle iofs kunna komma som jag är... jag är ovanlig nog


pain

2009-10-30 09:45:44
jag har förträffligt mycket träningsvärk jag oxå kan jag lova.
dock inte lika mycket som förväntat men det kommer väl imorrn.
 
nu ska jag snart gå ut till "stor-korsningen" som ligger cirkus en dryg kilometer från mitt kära hus, vilket känns som en fasansfullt lång bit att gå, men vad gör man inte för att komma sig till stan  för att införskaffa en hel del förnödenheter, fölrhoppningsvis.
sen, ikv ska jag på boda borg med jenny och frida. får se när jag kommer hem, då kan jag berätta om smärtan som jag antar att jag kommer att få utstå idag.
 men vad göra man inte för att komma i form?? ;)

hade hooooooj! 

 ps. Hanna, lägg märke till kategorierna! ds.


jag har

2009-10-29 21:00:49
förträffligt mycket träninsvärk.

gonatt

bonjour!

2009-10-28 23:14:12
Som ni ser på rubriken så har jag ikväll dammat av mina fantastiska talanger i språket franska. Det har gått oroväckande dåligt. men det gör ioförsig ingenting eftersom att jag aldrig mer ska tala franska, ingen förstår mej ändå.
I övrigt skäms jag lite p.g.a. att jag lämnat bloggen i linneas händer under tiden jag befann mej i vildmarken hos min morfar, men hon klarade det bra, kan ju tillägga att vi nu har ca 30 000 läsare per dag på ett ungefär!
jag lovar de är sant!
Imorgon ska jag stiga upp förträffligt tidigt och åka till boliden med min mor för att träna hårt på gymmet och sedan trampa vatten med ett gäng äldre personer. Vi ska nämligen bli både slim och pumpade (Y)
anledningen till att vi måste åka tidigt är för att albin inte ville skjutsa oss i sitt fortgående fordon för en stor summa pengar, men de är hans förlust. jag gillar att stiga upp 7.
andra nämnvärda saker som ni missat i mitt alldeles för fullbokade liv är bland annat,
*Jag är bäst i världen på spela kort
* Klippen 10-14 februari (L)
* Jag är sämst i bowling
* Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 8 månader (Y)
* Jag vill klä ut mej till en sköldpadda... ?

Jag och linnea sitter nu för tillfället och diskuterar jehovas vittnen, dom säger ofta otrevliga saker som t.ex till erik i min klass sa dom "slutet är nära" hur positivt känns de när man är 16 år gammal, låt oss bli 18 åtminstone comon :O
och till linnea sa dom "din potatis till granne" , det förstår jag inte riktigt men beroende på tolkningen så kan det säkert bli lite dålig stämning.
De vore mycker mer trevligt om de sa saker som va lite mer som nalle puh skulle ha sagt det. Han är allt bra snäll!


så vill jag vara på lördag!

AUREVOIR


tips från coachen

2009-10-28 14:55:28

Har varit ute och gått en ordentlig runda nu, och har även hunnit få i mig lite mat.
började tänka på när jag var ute och gick att möjligheten finns ju att man stöter på en björn i mina hemtrakter, eftersom att björnar oftast bor i skogen...
så här är ett tips från coachen:

"Hur du ska bete dig om du möter en björn

Oftast undviker björnar kontakt med människor. Som regel har björnen känt lukten på långt håll och gett sig av. Men om vinden ligger fel och björnen inte känner vittringen kan man plötsligt stå öga mot öga med en björn.

Om du möter en björn som är lugn ska du ge sig till känna genom att säga något, men skrik inte. Björnar ser dåligt och förstår den att det är en människa som kommer, minskar risken för att den ska bli osäker och därmed rädd och aggressiv. Gå sedan sakta därifrån samtidigt som du håller koll på vad björnen gör.

Om du möter en björn som har ide, kadaver eller ungar i närheten kan den vilja få bort dig. En uppretad björn kan göra en skenattack för att skrämma bort en fara, den viker då oftast av och avbryter attacken. Visa tydligt att du är en människa och backa därifrån. Undvik hastiga rörelser.

Om björnen går till attack, försök distrahera den genom att slänga ett föremål, som ett klädesplagg eller en bärhink, framför den. Fullföljer den attacken bör du rulla ihop dig på marken och visa att du inte utgör något hot."





såäre

2009-10-28 12:06:06

har talats vid med hanna idag . 
 hon har återvänt till skellefteå nu, och jag tror att hon för tillfället befinner sig hos alexander.
 iaf blir det inget av Umeå imorrn för hanna är litet för fattig för det ,
men ist ska vi utöva vattengympa i bolidens badhus och sedan även eventuellt gymma.
på kvällen blir det badtunna @ hannas place, känns helt ok ändå! :)

nu sitter jag och överväger en promenad, men känns som trist att gå själv.
tycker pappa hade kunnat lämna saijo hemma, men inte det. så det blir till att gå i min ensamhet men det kan bli skönt. ska ta med mig kameran som sällskap :)
 
haha jag är så fakking överaktiv på den här bloggen, så snart tycker jag nästan att vi borde hanma på blogg.se, som en av de 20 mest aktiva bloggarna :O

jag skrev förresten ett inlägg från mobilen igårkväll/ natt oxå men det ville visst inte visa sig :(
men jag skrev inget viktigt, som vanligt så detgjorde inte så mke :)


I'm back

2009-10-27 19:47:31
haha som ni alla förhoppningsvis förstår har jag alldeles för lite att göra just nu.
detta kan ha att göra med att jag bor i skogen , vilket inte så många andra gör, utom hanna som för tillfället är bortsest...

men jag har iaf bilderna nu, orkade dock inte göra något mer avancerat än att ta kort på dom med webkameran.
here u go:
 
^vet inte när detta var, men väldigt väldigt länge sen iaf.





det är bra mke trevligare att vara två

2009-10-27 19:14:06


my new appearance.
observera bilden på pappa och fisken till vänster!

Min bloggkollega verkar vara riktigt på vift,
men jag håller ställningarna.
fast jag tycker hon får ta och komma hem från gargnäs snart, och då ska vi veta allt som har hänt därborta!
 
nånting jag är otroligt taggad på nu är för det första en grej jag inte bör nämna här,
men sen, att trännnaaaaaa!
det var sjukt länge sen jag tränade rent på riktigt, har bara legat hemma och när jag har känt för det har jag tränat med tvättmedel typ! det är inte ok.
men jag har lovat mig själv att jag ska styra upp det här snarast, för det behövs, det kan jag lova!

 hihi, ska även se till, att efter jag har kommit iform, att skaffa mig sällskap.
ett sånt som är lite mer som hannas ;) det har jag lovat henne. men det är inget jag skulle ha nåt emot.
hon har lyckats på den fronten! och det har han oxå...
nej vaddå , inte alls avis, inte det minsta... ;)

just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska göra fram tills ugly betty börjar, och efterträds av desperate houswifes. 
skulle kunna fördriva tiden med att försöka få in en väldigtväldigt gammal men fin bild på mig och hanna i datorn så att ni kan få se den. även dagbokssidan jag citerade i begynnelsen av den här bloggen. jag skrev förvånansvärt snyggt alltså . (y)
...- jaa det ska jga göra nu!
 jag återkommer

 

 


träning

2009-10-27 15:03:02
ett som är säkert är att jag kommer ha träningsvärk i armarna imorrn.
håller nämligen på att skura taket just nu, och fy vad joibbigt det är! tur att det är bara ca 2,00 meter högt :)

bjuder på dessa, som jag bland andra diggar under mitt städande.




jo

2009-10-26 21:34:38
jävligt risig dag har det varit för min del.
 har vart i stan med pappa och lämnat in min telefon och pappa köpte en jacka.
16-19 sov jag,
Sen har jag ätit middag och nu ser jag king arthur.

jag siktar på att sova innan 12.


I've done it again

2009-10-25 21:17:40

 idag har jag inte alls varit så duktig som planerat, men jag har iaf städat bort i mitt rum och i hallen, och så packade jag, utan tjat från mamma :D
 vi fick besök av Mats och Filip, som förövrigt är en sjukt söt unge!
sen spelade jag och mamma "goddagdam", vilket jag suger i.. sen for jag till pappa och då vart  jag tvungen att återlämna hennes telefon .. vilket innebar byte till en fakking urgammal nokia... :(
men underbar som min pappa är fick jag låna hans ericsson, dessvärre är det en P1, alltså en kontorstelefon med datortangentbord, men det är bättre än nokian iaf :D

nu har jag även färgat håret, åter igen.
den här gången vart det mörk-röd-brunt. lite ovant men typ ändå najs :P


Filip. ni ser ju själva


vinter

2009-10-25 11:51:53

vintern är kommen, det är bara att inse.
 måste ju erkänna att jag är jävligt taddag på skoter osv, men det hjälps inte, jag kommer sakna sommaren, fast jag vet att den kommer igen såsmåningom.
ska jag vara helt ärlig hade jag ingen aning om att det var inatt man skulle ställa tillbaka klockan ett varv, det visade sig bara att dataklockan var en timme tidigare än den vanliga, så då drog jag snabbt slutsatsen att det måste vara så att nu är det officiellt vinter i vårt avlänga land..

dagen kommer som skrivet bjuda på städning, packning, läxgöra och flyttning till far min. 
jag är inte alls taggad på nåt av det, så jag satt mig vid datorn för att slippa undan en stund till (a)

sedan måste jag bara få rekommendera: 

luktar sjukt gott! 


bejamin button

2009-10-24 23:27:27

 har precis sett "Benjamin Buttons fantastiska liv" eller vad den nu heter.
det var inte den bästa film jag har sett, men helt ok, och man kan ju inte klaga på Brad under de yngra dagarna :]



Nu blir det iaf till att sova för min del.
imorrn väntar städning, packning, läxa och flyttning.
inte världens bästa dag alltså.

godnatt

 


here comes the sun

2009-10-24 17:13:06
alexander: jag svalde just en hårboll av nåt slag

love it

!

2009-10-24 15:21:14

detta är allt jag har att säga



jag saknar sommaren 2009

check this out!

2009-10-24 13:43:59
fredagkvällen och början av lovet spenderades @ my place men badtunna idol riktigt mycket ätbart material och ännu mera kärlek:) underbart helt enkelt. det tackar jag brudarna för.

helgen fortsätter med älskling, antingen idag eller imorgon kommer vi att färdas den långa vägen till lage (morfar). hörde om the rycktesroads att det dock inte var 100% jätte bra skoterföre... menmen komma bort lite känns inte fel.
tisdag åker vi hem och onsdag firar vi 8 månader<3, då ska jag även till en dietist, jag vet inte vad hon/han ska tala om för mej men det blir spännande.
torsdag eventuellt umeå med den andra tjejen som också bloggar här.
sen ska jag göra något med de där boli'brudarna också, det är viktigt.
 efter det är det bara att börja tagga till lasse w och lucia :)


amandasofiaemmiemalin.

ätbart material.

bisolovon!

2009-10-24 10:56:08

 det är vad jag behöver nu, och jag har det inte hemma! :(
ska skicka mamma på apoteket när hon slutar, om hon inte slutar typ kl 22 som vanligt, och köpa det.
 sitter nu och snorar och hostar och nyser och det rinner ur ögonen. nästan så det är synd om mig, speciellt med tanke på att det är fakking lov nu!
men men , just därför har jag tänkt bli frisk, NU!

idag ska jag satsa på att:

  • bli frisk
  • städa bort litegrann
  • göra bort läxa, så jag slipper bekymra mig över det på lovet
  • göra svanska framförallt, ska vara inskickad imorrn
  • hitta någon att göra nånting med ikv
  • gör jag inte det, får jag sitta hemma och fokusera ännu mer på att bli frisk. 

så nu ska jag gå och stoppa i mig  lite vitaminer och vitlök och sånt där som är bra mot förkylningar.
sen ska jag vara duktig :)

 





Var befinner sig hanna och vad har hon för sig???


jag säger då det

2009-10-22 20:25:03
jag vill oxå bli friad till på mario... !




dagen har iaf inte bjudit på något speciellt,
sovmorron till halv 11,
franska,
lunch,
kemi,
engelska,
idrott där vi hade teori om styrketräning, vilket vi ändå var tvugna att byta om till. vart sjukt svettigt att sitta och lyssna på jalle nästan en hel timme! :O
sen for jag hem,
åt, sen har jag suttit vid datorn hela tiden :]

tanken var att jag skulle spendera hela min kväll åt att skriva en recension om min roman på svenskan, men fick veta idag att den behöver inte vara inskickad förrän på söndag så jag ska bara skriva en stund. om jag orkar. annrs lär det väl bli till att göra det i sista stund, på söndagkväll, i vanlig ordning.

jag är vansinnigt taggad på imorrn, för det är sista skoldagen på en heeeel vecka, gud så skönt!
dock vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till på kvällen men det återstår att se.

snart blir det väl till att offentliggöra denna fantastiska blogg så att alla som ännu inte vet om den oxå kan njuta av min och hannas underbara visdomsord som vi alltid delar med oss av!
och som hanna tidigare nämnt, tror även jag att vi kommer att hantera kändislivet galant, bloggkändisar som vi givet kommer att bli.

nä nu ska jag försöka vara lite duktig.



hahahhahah, hittade den här förtjusande bilden på mig och mor min.
  - vi är inte lika! .. ?



skogstomater

2009-10-21 22:15:56
  • jag kan göra punkt listor
  • jag ska soova
  • jag mår kalaspuffar
  • min pojkväns mamma är den sötaste jag känner

de är ungefär vad jag har att säga

tänk er en bild här.

:)


skogstomater

2009-10-21 22:15:53
  • jag kan göra punkt listor
  • jag ska soova
  • jag mår kalaspuffar
  • min pojkväns mamma är den sötaste jag känner

de är ungefär vad jag har att säga

tänk er en bild här.

:)


lubber

2009-10-21 20:28:57

Har inget att berätta idag .
är sjukt mätt efter ännu en god, LAGAD miidag :)

har läst en blogg ett tag nu, av en tjej som har gått igenom så grymt mycket, och jag fattar inte hur hon orkar!
grejjen är den att det märks verkligen inte på henne heller! :)



bra sång

 

jag vill göra en jag-gillar-lista idag oxå eftersom jag inte har så mycket annat att skriva.

+ lov om två dagar

+ sovmorron till 10.30 imorrn

+ sovmorron till 12.00 måndag efter lovet :D

+ mat

+ badtunna hos hanna på lovet

+ ännu okänd aktivitet med mina klasskamrater på lovet

+ umeå med hanna på lovet

+ vindruvor

+ uggs

+ min klass

+ färga håret snart igen

+ mvg på fysikprovet, trodde jag inte

+ pappas flanellskjorta

+ lov om två dagar!!! känns det inte alldeles alldeles UNDERBART!? :D

+ Multivitamindryck

+ ugly betty och desperate housewifes som var igår, haha vill ha tisdag igen.. ;)

 

det får duga:)

 

 


annanananas

2009-10-20 16:24:58

det var en hel del hanna var taggad på må jag säga, det är ju lysande ! :)
 det jag är taggadast på är attd et är 3 dagar kvar till lov!

förhoppningsvis kommer detta även föra med sig en massa händelser att tagga till, exempelvis en shoppingresa till umeå!

 

Den här dagen har verkligen inte varit min dag.
började med att jag nästan försov mig, hade ont i huvet, halsen och resten av kroppen oxå för den delen.
halkade omkull med cykeln typ det första jag gjorde när jag skulle iväg till skolan,
har varit grymt nära ett flertal gånger att ramla i trapporna, och hade franskaprov, vilket inte alls gick speciellt bra, menmne.
slutade iaf tidigt så det känns som en tröst :)
ska även äta god och LAGAD mat till middag, för mamma är nämligen ledig idag, så det ser jag fram emot ;)

nu funderar jag på att gå och slå igång en film och bara ta det lite lugnt.
är ju trots allt nästan sjuk.. :P

måste även säga grattis till två personer :) kan inte avslöja vilka, men ni vet nog vilka ni är ;) ?

rubriken har ingenting med något att göra, mer än att jag och mamma köpte en annanas idag. men ingen av oss vet riktigt hur man ska hantera en sådan`?






1,2,3,4

2009-10-19 18:50:03
Kanondag, försov mej i ungefär 45 min, då hade jag 15 min på mej innan bussen gick, denna bedrift resulterade en riktigt risig look och en halv hårdmacka till frukost på vägen till bussen. good looking och en aning hungrig klarade jag av att vara terrebly dålig på badminton och sitta på facebook (läs skriva histotia flitigt i 60 min),
lunch och svenska med brandövning igen, nästa gång de där förbaskade larmet ringer går jag inte ut i kylan även om brinner!!1
efter svenskan var min skoldag slut, stannade dock kvar för att vänta på amanda, hon skulle minsann spela gitarr för jätte-farliga-datakunskaps-birger, de skulle jag aldrig våga. jag hann dessutom sjunga fruktansvärt vackert med både jon och amanda ett tag.
vi tog bussen in till stan jag amanda och sofia, införskaffade hårprodukter eftersom att jag har ett snitt på 7 bad hair days i veckan och även en lollipop för att pigga upp denna gråa dag.
man KAN köpa lycka för ca 2 kr på Candy's, den varar dessvärre inte så länge, (ca till ersmark...)
 iochmed att jag har en ensamkväll ikvl så kommer jag att typ sova nu.

vad gör linnea?
svar: pluggar

dagens:
http://www.youtube.com/watch?v=Zx7hs5g7VNo&NR=1
den är tillägnad linnea, eller min pojkvän, eller min katt, eller alla möjliga

väldigt inte ok

2009-10-18 20:59:07
jag är ledsen linnea men jag var tvungen att göra lite ändringar i ditt senaste inlägg, det var på gränsen till skadligt.  
men tack vare att vi inte har offentlig gjort vår blogg så var det nog inte så många som vart tvingade till att se något så ovackert.
på tal om föregående mening så kommer jag inom en snar framtid att gå ut med namnet på bloggen för allmänhetens bruk. d.v.s att vi kommer att måsta åka omkring i svea rike på alla de möjliga blogg events men jag tror att jag och linnea kommer att kunna hantera kändislivet på ett bra sätt.
 
hade som inget att skriva så jag tänkte att jag skulle göra en jag-gillar-lista.

+ att vi har en badtunna
+ att det endast är ca 5 dagar till novemberlov (Y)
+ att på fredag kommer det rocka at my place
att jag och linnea kanske ska åka till umeå och shoppa lite för mycket för vår ekonomis bästa :]
+ gargnäs under lovet?
+ winnerbäck i november men världens bästa moa
+
att jag har ätit glass idag
+ att jag kan nästan min pianoläxa
+ att de är inte så jättejätte länge till jul
+ att jag har typ 4 julklappar kvar att köpa
+ att 10-14 februari är det klippen som gäller och ingenting annat
+ att det är snart lucia :D
+ att min klass rockar
+ kattor
att jag har inte fått svininfluensan
+ att min pojkvän fyller 18 inom en snar framtid, (och jag 17, men de är ju typ lika kul som att titta på en banankartong eller nåt sånt)

jag gillar en hel del andra saker också men de kan vi ta en annan dag, jag ska desstom dela med mej av jag och linneas upplevelser under våra ungdomsdagar, jag ska bara komma på något vi har gjort som är lämpligt att skriva på en blogg.

på tal om ungdomsdagar,pröva googla på linnea vikberg så kommer det fram en bild  på henne från typ 2000? cheeeeeeeeeeeerleading jag säger bara de (Y)


I am the one and only

2009-10-18 15:56:29

, måste vara som ställer väckarn en söndag för att plugga.
det gjorde jag iofs inte , men ändå...

låter som hanna kommer ha en betydligt trevligare dag än jag , eller har haft, vet inte hur man ska yttrucka sig när klockan är helv 4 redan.
jag klev typ just upp känns det som och nu snart är det middag :O
men  jag är inte det minstaste hungrig, har tappat aptiten totalt. fattar inte varför, så mke som jag brukar äta.

hursom haver, håller jag på att försöka trycka in alla jävla franska glosor som jag måste kunna till på tisdag och det går inget vidare alls. så jag tog en paus och satte mig vid datorn helt enkelt.
måste återvända snart.
kan ge ett par exempel på vad jag ska kunna:

fräknar - Des taches de rousseur
trubbig näsa - Un nez camus
lyckans ost - veinard
skvallerpressen - La presse à scandale
blyg - Timide
kille som raggar på tjejer/ tjej som raggar på killar - drageur/ drageuse

ord som kan vara bra att kunna,
de här och ca 174 st  till :D

nä nu ska jag gå och fortsätta studera.

hade, hooooj! 

 une trés vielle photo de Hanna ( et moi )






växer avocado på träd?

2009-10-18 13:35:11
linnea verkar ha haft en bra helg, ställa väckarn en söndag för att plugga är väl nåt vi alla drömmer om :D
hon bör besöka mej, eventuellt under nästa helg (Y)
sen gav hon mej frågeställningen vad jag ska göra denna kväll, den tänkte jag besvara.
jag kan dra igenom hela söndagen när jag liks är igång så att säga


vaknade typ halv 8 med två värdefulla husdjur i sängen (pojkvän och katt)
sov igen till nästan 11, steg upp vädret sög så vi låg kvar, dock endast ett husdjur kvar i sängen.
missade frukost gick direkt på lunch, resten av denna dag ska nog spenderas sittande i en lyxartikel kallad badtunna. den invigdes igår och nu ska vi inviga den en gång till, varför inte när den som är full i vatten redan.

so long.
?

skräpmat

2009-10-17 15:05:44

ja, att jag ska inspektera Hannas nya badtunna, det är ett som är säkert! :)

igår fetade jag mig med en hawaii-pizza till middag, och den satt riktigt fint i kistan måste jag säga. synd att pizza inte är så väldigt nyttigt... men det var ju fredag.
alldeles riktigt hade jag även besök av Frida igår, och hon var inte hurtig nog att gå på händer till mig, men hon cyklade och det är en alldeles tillräckligt stark insats tycker jag. vi for även ut och gick en liten promenad, fram och tillbaka till centrum.
bruden räddade min kväll.!

Idag har jag snoozat way 2 länge.. ( inte enda till nu!.. men nästan :P ) så ska ta itu med läxorna nu, franskaglosorna bland annat., sen ska jag följa mamma och äta middag hos Mats, och sen ska jag spendera kvällen men Jenny, som var typ hundra år sen jag såg sist, så det ska bli trevligt.

Jag kan även lyckligt berätta att jag fått koden för att hämta ut skorna, så forhoppningsvis får jag dom idag !

 

vad har du för dig ikv hanna?  


endast stenar är söta

2009-10-16 20:31:00
Detta är min slöaste dag nånsin på ett bra tag.
skolan var typ en lektion, till min stora lycka var den fantiastiskt grymma amanda olsson tillbaka, hon har varit saknad.
efter skolan så har jag gjort inget alls, eller jo fått en badtunna. den kan linnea också inspektera... :D
linnea har iat fått trevligt fredagssällskap av frida, hurtig som hon är har hon säkert gått på händer till linnea.
själv är jag ensam och ser idol men vafasen jag har en badtunna och en katt så whatever.
om ni är intresserade av vad man kan göra med pet flaskor och en klass estetare så kan ni kolla på www.jonelo.blogg.se

fråga inte om rubriken.

rockstar.

failx2

2009-10-16 17:03:02
såg ut som en mycket charmig lite kisse... eller vovve...(?) det där :)
den har jag på egen hand planerat att besöka snart.

åh jag måste bara få berätta om min oändliga besvikelse över min egen icke-existerande intelligens!
har beställt ett par uggs från skopunkten ( jag vet att jag är sist, men bättre sent än aldrig? ) , och fick ett sms igår om att de hade anlänt på ica kvantum. i det textmeddelandet stod även koden man ska uppge när man ska hämta paketet.
men eftersom jag tillfälligt har min mammas telefon som rymmer ca 100 sms innan minnet bli fullt måste jag med jämna mellanrum radera i både inkorgen och skickade... och tror ni inte att jag tar bort det där smset!?... och inte har jag fått nåt mejl heller om leveransen.. så nu vet jag inte riktigt hur jag ska bära mig åt för att få hem mina efterlängtade skor...

kan även berätta en annan mkt ledsam sak.. jag har tappat bort min börs!...
 hittar ni den kan ni ju gärna höra av er .

fredagskvällen verkar hittills inte som att den kommer ha så mycket att bjuda på.
ska typ göra läxa ( jag vet, inte ok att göra läxa på en fredagkväll, men vafan... ), sen se på tv och bara chilla.
mamma slutar kl 6 så jag får iaf (underbart..........) sällskap.




vovve,

2009-10-15 22:17:12
Jag blev nästan lite rörd av linneas berättelse, den var fin och till 100 % sann, vi var terrebly knubbiga i våra ungdomsdagar.
Nån gång ska jag berätta om nånting vi gjorde under den perioden, men inte nu jag har inte tid.

sen önskar jag att ni inte ifrågasätter varför jag har den här terrebly knubbiga texten, enkelt svar, den där knappen har helt simpelt fastnat och jag orkar inte bråka med den just nu så fet text är ballt !

Ett gigantiskt congratulations inslag till melina lycksells ära eftersom att hon idag fyller hela 16 år!!!
grattis, vi älskar dej.

jag har även fått hem min kattjekel, den är döpt till vovve, nån önskade att den skulle namnges henning men den personen kan ju ta sej, det finns inte en enda chans i hela vida världen att jag döper något levande till henning.

history x

2009-10-15 19:11:08

precis så ligger det till,
 snart sätter vi igång med hård tantträning så kring jul kommer vi vara biff båda två.
då är det bara att passa sig!

tänkte dra en bit av min och hannas långa historia tsm: ( för er som inte visste att vi kännt varann en längre tid)
det började med att jag flyttade hem från saudi arabien, och började sexårs i sandfors, där hanna gick. Då hade jag ingen aning om att just den knubbiga, relativt glestandade men ändå väldigt söta flickan skulle bli en framtida familjemedlem. (som ni vet har vi en egen liten familj jag och hanna..) Vi lärde snabbt känna varandra, men blev inte "bästisar". Hanna var redan upptagen, hon hade ju Maja, och jag fann min bästa vän i Amanada, som även var (och är) min "stjärnsyster", vilket var rääätt så häftigt..!
senare spenderade jag och hanna mer och mer tid tillsammans. citat ur min väldigt gamla dagbok:

" nånting februari, 2000.
 Idag var jag med Hanna. det var jetekul."

den dagen gjorde vi flätor i håret, med pärlor längst ned. superfint!
 Hur som helst, under åren hann vi fira bröllop, där hanna var bruden och william var brudgummen, vara på ett flertal födelsedagskalas, discon, "tisdaxar" och mycket mycket mer som jag inte riktigt kan dra mig till minnes. Under alla dessa år var vi krftigt knubbiga båda två och hade egentligen inget problem med det,
men vändpunkten i bådas våra liv kom i sexan, när vi bestämde oss för att börja springa den hatade såkallade promenaden. omkring 6 varv tror jag vi sprang per dag, och det var tur det, annars hade nog båda två sett väldigt anorlunda ut idag . ( - en hel del fetare för er som inte riktigt förstod )
när vi slutade sexan var vi nära vänner, och visste att vi skulle fortsätta vara det även i sjuan, där vi hamnade i olika klasser. men vi höll ihop. genom de tre högstadieåren, eller de tidigare åren heller har vi aldrig haft något tjafs av något slag, vad jag minns iaf.
Vi tog oss genom högstadiet i Boliden och nu är vi här. Jag på Balder, Hanna på A-torp.
vidare mot framtiden!


 söta på skolavslutningen i 6an.^
haha mindre söta på skolavslutningen i 9an. v
och tro det eller ej, men en gång i tiden räknades vi som lika!
det har vi dock vuxit ifrån nu, som ni ser.

kan bjuda på fler bilder från förr senare.


sooo not najs

2009-10-13 21:01:06
Jag förstår inte, någon anonym har klagat på våran uppdatering :O!
Den är liksom helt-okej-jämn-dålig-fast-ändå-bäst enda från start, knock it of va
vi är bra, så är de, dessutom har samma person bett att vi ska fixa deras blogg, så jag antar att han(?) älskar oss anyway.

har inte så mycket mer att berätta, eller ja jag har tagit bort min beloved kissekatt idag. kändes inte kul på nån nivå alls, men imorgon kommer de troligtvis en ny kattjekel.

inte att förglömma DAGENSbreaking news: jag och linnea ska börja träna,
vattengympa och sånt för äldre kvinnor som har svårt att behålla formen under vinterhalvåret när de inte är lika lätt att spela kubb...

bild.

LinneaVikberg

2009-10-08 19:21:50

Fullständigt namn(ras): Linnea Josefin Vikberg (tror jag), ras står bara där för att hon framställde mej som en  katt. Då kan hon också vara ett djur men ni får välja själva

Ålder: typ 13, eller hon fyller 16 i december men då har ju vi andra -93or redan gift sej och skaffat barn för ett tiotal år sedan.

Familj: Hon har två bostäder, en i den stora staden skellefteå, närmare bestämt på brännan mittemot gamla Barnens Hus, men eftersom att de har flyttat är det inte lika roligt att besöka henne i stan. Hur som helst bor hon där med sin mor, Malin.
Hennes andra hem finns precis som mitt hem I SKOGEN, det är så man ska bo. i en liten hydda bakom en "här slutar allmän väg"-skylt. Där bor hon med sin far, den extremt stilige och älgjagande Lennart, jag har även sett att det vissa dagar en blond kvinna där, men henne känner jag inte.

sen vore det ju bedövligt om jag inte sa att även jag och linnea har en liten familj, som mamma-pappa-barn, fast det är ju som bara hanna-linnea, barn och sånt kanske kommer sen, men inte än på ett 20tal år. om inte linnea står för den biten 
 
Arbete: Jag valde att skriva arbete eftersom att den gymnasielinje hon har valt är ett heltidsjobb. Hon går nämligen NV, klokt eftersom att hon är intelligen, dumt eftersom att dom har  9876543456782934876518429789359 läxor i veckan, därför saknar hon frihet som vi vanliga korkade barn har.
 
Intressen: Eftersom att linnea är tillfälligt utan partner (alltså singel för er som inte fattade) tänkte jag att jag skulle göra lite kontaktannons här.
linnea är en glad och aktiv kvinna i sina yngre dagar. Hon gillar rostad majs, lång promenader och mysiga hemmakvällar. Hon har dessutom en brinnande passion för att läsa Harry Potter, hm näe föresten de har hon inte alls.

Utseende: ja, vad ska jag säga, hon är typ 180 lång, eller så känns de bara så för att jag är kort...
hon är shnygg, har ett lite exotiskt utseende
eller nej hon ser svensk ut, konstigt vore ju annars, fast hon har ju bott i alla andra länder också så.
hon byter hårfärg typ jämt så jag skriver ingen för ni blir bara förvirrade.

Annat kul att veta om Linnea: Finns en hel del ska ni veta!1111 men ni får inte veta allt :]
Hon har bott i SaudiArabien, Üzbeckistan, Mongoliet, Neapel och alla andra länder typ. men de är för att Lennart jobbar med saker i såna länder.
Hon hade typ en massa katter förr men dom är döda eller bortsprungna nu, hon hade typ en hund, men den är död fast en hund lever än. hon hade typ en hamster men den dog, kanske för att hon stoppade den i en påse och ställde ut den mitt i vintern, men jag vet inte, hamstrar kommer ju typ ryssland och där är de väl 45- så den borde ha överlevt.
Hon spelar gitarr, damn bra också.
Hon letar efter en pojkvän som är lite mer som min pojkvän (Y)
Hon har ridit i typ 15 år, om de inte var på hästar så var de på kameler eller myskoxar.
Nu vet ni ju typ allt,
Vill ni veta mer spännande detaljer kan ni ringa mej så kopplar jag er direkt till henne.


ho ho hottie!


allt som behöver vetas om H.Frohm

2009-10-06 23:14:58
Den här katten gillar mat. Nu mera är hon dessvärre diagnostiserad som glutenallergiker, alltså får hon inte längre äta ostmackaroner eller kattmat med mjöl i. en stor förlust. 
denna lilla hona är en glad katt på 16 vårar som gillar att springa över pianotangenterna och väsnas. hennes största fritidsintesse är möss(ik), och hon brukar tassa runt kring möss(ik)arna på anderstorp ofta nu för tiden. hennes kattkamrater tycker alltså oxå om möss(ik).
hanna mathilda frohm ( som är rasens fullständiga namn ) bor, som angivet, i skogen där hon bott hela sitt liv. eftersom det inte är så långt från min del av skogen trivs hon mycket bra där.
hon tycker även om paddungar, andra katter, tassbonader, möss(ik) osv,ni vet det vanliga. 
karaktäristiskt för just den här rasen är att den har en stark tendens att spåra ur somliga dagar, och det är en väldigt munter och mysig katt.
den här förtjusande kattindividen är vanligas sedd looking like this:

Isn't she lovely,
Isn't she beautiful.




premiär

2009-10-06 20:59:45




två terribly ugly bilder på innehavarna av denna blogg.
 vi är snygga egentligen.


Välkommen till min nya blogg!

2009-10-06 18:35:27


RSS 2.0