lyxproblem

2010-01-31 21:41:27
man blir alldeles utmattad av att välja...







310110

2010-01-31 16:12:37
träning snaart! jag är taggad! hoppas dock inte att det blir lika mycket avlivning av benen som förra gången, men det finns ju alltid viss risk:) om inte, lär någon annan kropssdel dö.

jag hatar söndagar, finns ju ingenting att göra. utom att tagga inför träning så det ska jag göra nu . :D

en sekund

2010-01-31 13:27:13
definieras som varaktigheten


av 9 192 631 770


perioder av den strålning


som motsvarar övergången


mellan de två hyperfinnivåerna


i grundtillståndet hos


atomen cesium-133.

hanna bloggar bra?

2010-01-31 13:25:12
Nej det gör hon inte hon bloggar dåligt, men hon har inte så mycket att blogga om.
Helgaktiviteterna har rockat, typ som vanligt, och nu bär det av till fotbollsträning(läs lumpen)
jag skriver igen när jar känner inspirationen flöda.

/h

Gud som haver barnen kär, har du någon ull

2010-01-30 15:05:56
"Att vara ängel är ett typiskt kvinnoyrke."
Louise, 7år

"Änglar och spöken är nästan detsamma, bortsett från att spöken är gjorda av lakan medan änglar är gjorda av fjädrar."
Joachim, 7år

"Änglar är vanliga i himlen. Det som är ovanligt däruppe är män."
Zindy, 7år

"Jag har aldrig sett någon ängel, men jag har sett en tandläkare."
Mimmi, 6år

"Det finns två slags änglar. Vanliga änglar och skyddsänglar. Skyddsänglarna blir skjutna från kanoner. Och så är de rufsigare i håret."
Ann-Sophie, 6år

"Pojkar kan inte bli änglar."
Siri, 7år

"Bögar kan bli änglar för de putsar sina fjädrar."

Vilde, 7år

"Bögar är faktiskt helt vanligt folk även om de inte gillar tanter."
Mathias, 7år

"Det är inte så ovanligt bland normalt folk heller, att inte gilla tanter."

Johan, 7år

"Just det. Ibland gillar jag inte min mamma. Jag tycker hon rotar för mycket på mig."
Lydia, 7år

"Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor."

Henrik, 8år



"Jag behöver skaffa mig ett liv..."
Linnea, 16år

orbitrek

2010-01-30 13:21:51
jag har varit duktig nu på förmiddan, och tränat lite. Jag saknar crosstrainern som vi har hos mamma, den är underbart jobbig, men jag tycker om den. Man orkar inte fara ut och löpa när det är -17ºC ute, så då är det perfekt att ha en sån hemma i vardagsrummet! Förhoppningsvis finns det en att tillgå även här hos pappa inom kort.

denna diggar jag exakt just nu, helt sjukt bra ;)

 

Jag får förresten igen min telefon idag! :D pappa och anneli skulle till stan så då sa jag men bestämd röst: hämta min telefon, annars...
nej inte riktigt så, men den blir iallafall hämtad!! :D
haha jag har inte saknat den sååå mycket som det kanske verkar nu, eftersom jag bara varit utan typ en natt, men det känns alltid bra att iallafall ha den i samma byggnad som en själv. Jag vet att jag inte är ensam om att känna så ;)

 


praktiskt

2010-01-30 10:36:50

en sorts hammarhaj




kan göra abort bara




genom att vilja det.







salut tout le monde!

2010-01-29 22:54:31
jag är imponerande aktiv idag. Kanske för att jag inte har så mycket vettigt för mig.

är iallafall hemma hos pappa nu, ligger i sängen och slötittar på teve, men ska nog slå igång en film snart, om jag hittar någon jag inte sett, som verkar bra. känns som en helt ok plan, och att sedan sova känns ännu bättre. Jag har ju spenderat en hel del tid ute idag så jag är lite extra trött.
Det var fantastiskt kallt, som väntat, att se skoterrejset, men jag var ordentligt klädd kan jag lova! Det blev bara jag och Jonathan som for dit, men det var trevligt ändå. Tyvärr förlorade hans bror båda sina heat. Det possitiva med det var att vi fick fara hem till värmen fortare :)

är, från det ena till det andra, sjukt sugen på att dra på stan och bara slööösa pengar, eller beställa hem en massa saker, men jag tycker bara det är jobbigt att gå på stan nu för tiden, och det är så svårt att hitta saker på internet, för man vet aldrig hur dom sitter... :( ska nog spara ett tag till och dra till umeå, då blir det mer peppande! Hanna du är på???

Justja, jag måste säga: jag glömde min mobil hos mamma, och får kanske inte tillbaka den förrän till veckan. så det löns inte att smsa... är det nåt speciellt  så är min faders nr: 0705213951.

ett helt jävla år sen.


Kvinnan för dagen

2010-01-29 17:17:12
Här är då en gästbloggning från Henok.. Linnea hotade att döda mig om jag inte gästbloggade idag... så vafan, man kan väl offra sin dyrbara tid och ge er en liten mumsbit.. även om jag inte har något intressant att berätta kan jag väl ändå säga att jag spelar NHL och att det går bra, har även haft APU idag hos Mia på bolidenskolan och slutade halv ett, ganska skönt.. Vad händer till helgen då? Jooo, jag ska till malå imorgon med Alaget och spela match mot gissa vilka...? Just det! Malå Tigers, nää menade Malå IF eller om de är HC har inte så stor koll.. Efter det blire Lagfest i stan på en lagkompis Jobb.. Söndag består av match med Juniorerna mot bureå, vilken jag för övrigt kommer dominera på som vanligt(?).. Kan lova alla som kommer och tittar att ni får se en Scott Stevens tackling av yppersta klass, såklart så håller jag det jag lovar, och för alla er som inte vet vem Scott Stevens är så får ni väl söka på youtube så förstår ni, eller så kan ni helt enkelt bara ta er i *****, för vet ni inte vem han är så är det int värt att ni lever. SÅ KOM OCH TITTA SÖNDAG då vill säga..
Kvinnan för dagen då? Joo denna kvinna är otroligt intelligent, snygg, fräsch och välkomponerad med sina vänner.. Vem kan det vara då? Jooo... LINNEA
. <----- detta är då linnea, men ni kan väl ta bort det jag sa tidigare och bara säga att detta är Linnea, kvinnan för dagen..

Vill bara hälsa tack till Linnea som gav mig friheten att gästblogga, hoppas hon är nöjd med mitt inlägg och inte dödar mig efter att publicerat henne inför alla er läsare.. Håll med om att hon är snygg?

Tack för mig då!!! Rest in Peace// HENOK

K to the A to the L to the L to the T !

2010-01-29 17:00:14
jag får väl ta mitt samhälleliga ansvar och uppdatera igen.

Det är KALLT idag !
jag uppskattade inte detta när jag gick hem från skolan, vilket är en ca tre kilometer lång promenad. dock fick kylan den att kännas mycket längre. Men det som är bra, är att det känns alltid så himla underbart när man äntligen når porten där det står 12 med stora vita siffror.

Ikväll blir det att smaka på ännu mer kyla, då jag ska följa Jonathan i min klass, och några av hans ( för mig heelt okända ) vänner upp till vitberget och kolla på skotertävlingen där. det kommer bli kyligt, men säkert trevligt. Får se när pappa kommer och hämtar mig, då bär det av hem till skogen igen. Tyvärr är det nog lika kallt, om inte kallare där... Hoppas dock det blir fint väder imorrn, för då ska jag trotsa kylan och köra skoter. Jag räknar med att det är det jag kommer bli sugen på att göra efter ikv.


Frida är kylig. Bokstavligt talat.


godmorgon

2010-01-29 09:40:45
denna dag började underbart, nästan.
vaknade kl 9 och insåg genast att jag hade försovit mig, blev förbaskad för att väckarn inte hade ringt (eller att jag eventuellt slagit av den i sömnen, eller helt enkelt inte ställt väckarn korrekt). skickade ett sms till stina att jag förovit mig. klev upp, gjorde mig redo, och nu sittter jag här, fullkomligt klar att fara, 30min innan bussen går. att bussen går 10.10 innebär att jag anländer i skellefteå kl 11.00, alltså kommer jag nog ganska lagom till lunch, eller att avbryta mitt i en lektion. kul.
jag hatar att försova mig!

nu ska jag passa på att göra lite matte, som annars hade blivit gjort 08.30-09.30...

detta är vad jag ska ägna mig åt. inte så svårt, mest jobbigt

mamma mU :O

2010-01-28 22:09:26
1995 sjönk ett


japanskt skepp pga.


att ett ryskt


lastflygplan släppte


en levande ko


från 30 000 fot.


:O inte snällt!

mamma mu

2010-01-28 22:04:03
ursäkta emoinlägget igår...

men idag mår jag bra :D
hade sovmorron, då passade jag och pappa på att fara förbi på aha och fixade så jag ska gå "introduktionskurs för b-körkort" söndag den 14 februari kl 17.00. trots att alla säger att den där kursen är det drygaste som finns, är jag taggad. Sen hade jag franska som inkluderade betygssnack, ser bättre ut än jag trodde faktiskt. sen lång lunch, kemi, engelska och skridskor på idrotten, som oxå gick bättre än väntat. buss hem, åt, ut och skotta, träna lite, duscha, plugga och nu sitter jag här. det var min dag det.
blir nog att gå och sova tidigt ikv oxå, kändes underbart att kliva upp kl 08.15 imorse och faktiskt vara nästan pigg! :D imorrn blir det visserligen att kliva upp två timmar tidigare, men om jag lägger mig i tid så borde jag iaf kunna vara mindre trött.

och GRATTIS HANNA OCH ALEXANDER!!!


Varför jag döpte inlägget till mamma mu är för att jag lyssnar på låtar från min mamma mu skiva. hade tänkt bjuda på nån av dom, men dom finns inte på youtube (U) :( :( :( :( :( :( :(





jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand

2010-01-27 20:57:24
blev suddenly på pisshumör :( så det blir att gå och sova nu. eller nä jag ska leta fram mina skridskor först, sen lägga mig. har somnat före 11 både igår och idag så jag borde vara pigg och glad, och det var jag idag!, men det gick över...

hate this counfusion,
hate this lonliness

...

2010-01-27 11:58:53
excellprov på g, känner taggen!


332!

2010-01-26 21:41:36
Ni vet inte vad jag menar med 332. men jag tycker att det är ett bra numer, imorgon kommer numret att vara 333 och ännu bättre. för varje dag som går ökar antalet i mitt numer med ett. och för varje gång det ökar med ett blir jag bara gladare och gladare. Snart kommer numret att vara 365 och då kommer jag att fira det med glass eller något liknande.
även om det inte blir firat med galss så kommer jag ändå att vara världens lyckligaste.
och det är därför att jag har världens bästa pojkvän, jag hoppas att han vet om att han är det.


jo jag lovar, jag älskar han

en bild säger mer än tusen ord

2010-01-25 21:46:28
vad säger detta dej?



trok

2010-01-25 18:25:04
gårdagens träning känns kan jag lova.
har inte kunnat sätta mig på stolar som vanligt folk,
när jag har gått i trappor har jag nog sett närmare utvecklingsstörd ut,
även när jag har gått som vanligt för den delen.
jag skyller även min kasshet i volleyboll idag på träningsvärken.
den ska dock bort nu! för nu ska jag på träning på skogsvallen, i mina goooluktande fotbollsskor som legat ute sen förra säsongen slutade. blir nog att försöka hitta ett par nya om jag orkar gå på stan imorrn efter skolan.
undrar hur det ska gå att cykla till morön nu... kommer nog bli en aning tugnt, :]

16 år och gör lumpen

2010-01-24 22:27:19
bara för att örjan har valt att göra lumpen betyder väl inte det att jag måste göra det. Han tar ju fasiken livet av oss. men jag antar att de är bra för hälsan.


de här är typ också bra för hälsan


,nosfhg

2010-01-24 21:39:46
åter igen: förträffligt mycket träningsvärk

imorrn iallafall, kan jag lova

träniiiiiing

2010-01-24 18:02:40
nu, alldeles snart bär det av på träningen, och jag är taggaaaaaaadd!

hann inte städa riktigt klart, men jag får en slant ändå :D

Actinidia deliciosa

2010-01-24 13:55:10

kiwi alltså. det åt jag nyss, det var länge sen sist, före nyss alltså.

idag ser ut som följer:

  • storstäda, med allt vad det innebär
  • tvätta
  • diska (om man inte räknar det i storstädning)
  • göra matte
  • packa
  • träna
  • fara till pappa

idag är jag tyvärr inte lika taggad på att träna som igår, men det kommer!

 



under städning är det 80-tals nostalgi som gäller. känner bara hur alla fina minnen kommer tillbaka! ;)
bl.a till denna:


tänkte bara,

2010-01-24 12:47:32
Skicka Gratis SMS på GratisSMS.se!

´fotbollssäsong

2010-01-24 11:37:32
skrämande nära till fotboll nu, och linnea stenbergs´sviker... vad är detta? imorse vaknade jag kl 10.26, just denna tidpunkt för att älsklings mobil var ställd på den tiden. vi steg dock upp lite senare, frukost stod näst på listan, jag åt tre smörgåsar av storleken "fullvuxet chips" sedan lämnade älskling mej oc tog 11.15 bussen. Nu sitter jag här ensam och tänker att jag bör studera innan det bär av mot boliden. Jag tänkte lägga in en bild men själva "lägg-in-en-bild-knappen" är borta... ni kan ju tänka er nåt fint

deru

2010-01-23 20:42:51

Om du skriker i 8 år,


 7 månader och 6 dagar,


har du producerat


tillräckligt med ljudenergi


för att värma upp


 en kopp kaffe.


och


Att banka huvudet


 mot väggen bränner


 ca: 150 kalorier i timmen.


hej

2010-01-23 16:11:49

ja, jag är taggad. fast jag är lite nervös för typ döden, men det är det värt. taggad som en igelkott stämmer mycket bra! :] sen får vi se om det håller i sig till imorrn kl ca 19.00 ...

idag vaknade jag ovanligt tidigt, ca 09.00, för jag sov hos jenny.
åkte med Crille till stan typ efter 12 nån gång.
när jag kom hem ställde jag mig på OrbiTracken direkt,
gjorde sedan ett antal övningar,
sen har jag sovit i badkaret ett tag :$
 sitter nu och funderar vad jag ska ta mig till ikv, det lutar åt att vara med frida, se film, eller både och.
ett som är säkert det är iaf att jag ska beställa hem nånting onyttigt med mamma, för det är jag sugen på. och det är ju trots allt lördag :)




jag gillar fortf bilder från google

NAM NAM!


just a feeling like everything else..

2010-01-22 21:23:23
Linnea säger att hon är taggad på att ha fys på söndag,
hon är seriös, hon menar alltså taggad påriktigt som en igelkott typ.
jämfört med henne skulle jag nog säga att jag är som en nakenmullvad, dvs inte så taggad alls
men de är kanske för att jag mest är taggad på köra fingrarna i halsen och sova... jag vet inte.

här tänkte jag iallafall att det skulle vara en bild på en nakenmullvad som skulle symbolisera min taggadhet men jag hittade ingen bra så en vanlig mullvad duger väl..

 
nu började jag tänka på rädda joppe, det var ett fruktansvärt barnprogram,
jag är typ rädd än.



bungalow

2010-01-22 17:49:38
detta var gårdagens sång:
 


jonathan började nynna på den - jag och stina fortsatte. den är bra, jag önskar dom kunde börja visa sailor moon igen.

ikv blir det boliden för min del . ska se hockey med jenny. hur det blir sen får tiden utvisa. och på tal om boliden så börjar träningen om på söndag. jag är peppad naaaaanting! blir underbart!

mer kul

2010-01-21 20:49:54
emmie gillar sånt, så jag bjuder på mer






felsms.com

2010-01-21 20:43:07
Just nu behöver jag lite skratt, lite glädje.
därför har jag spenderat lite tid på internethemsidan felsms.com,
därifrån bjuder jag på lite barnvänlighumor.

Till: Tiina Ny flickvän
Sms: Släppte ut Tiinas katt. Nu har den varit borta sen i går morse. Jag ringde Tiina och hon sa att det var en innekatt så jag fick absolut inte släppa ut henne. Självklart inte sa jag. Vad gör jag nu då? Kommer den tillbaka? Kan man köpa likadan? Jag flippar ur snart. Hon kommer hem i morgon. Du måste hjälpa mig.
Svar: Hoppas för ditt eget bästa att du skojar med mig nu.

Förklaring: Tiina är en tjej jag nyligen träffat. Hon reste bort en weekend med sina polare och då släppte jag ut katten. Skulle skicka detta till en polare men skickade det till Tiina.


jo så kan de bli.

chacha bloggen

2010-01-20 17:12:27

"aah.. sitter här.. kom just hem från skolan... mm.. äter en banan.. aah, mmmh... det var nåt jag skulle säga men jag kommer typo inte ihåg vad det var.... mm.."

idag är min seriösaste dag. fråga vem som helst jag har monga vittnen.
tur att hanna har varit duktig och uppdaterat, för det har inte jag , men jag kan helt ärligt säga att det är för att jag inte har suttit vid datorn sen long time ago.

idag har jag lärt mig massor med saker:

  • vad bajspluggen är
  • hur man gör en fiskbensfläta

det var det... man lär sig så mycket när man går natur. jag kan rekommendera denna linje till alla som vill bli smarta. de som redan är det kan gå den ändå. eller välja något annat.

i afton har jag faktiskt en del att göra, nämligen:

  • träna
  • tvätta
  • äta
  • franska
  • fysik
  • kemi
  • sova

därför ska jag gå nu . hooooooooooooooooooi



flodhest


not very great

2010-01-19 21:35:32
plötsligt fick jag en konstig känsla av någon sorts hemlängtan...
jag saknar detta

greetings from space

2010-01-19 15:41:16

Idag hade jag sovmorgon till 9.50, sen slutade jag 12.10. Tokigt va?
Sen har jag pluggat massvis och varit bra. snart ska jag och äta i sandfors, sen ska jag träna och sen är det nog natt igen, det brukar bli så.

slänger in ett alfabet of the day
idag England


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


alfabet of the day

2010-01-18 21:40:03
Jag har en ny grej på G, dagens alfabet.
Idag, Sveriges

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖ

chillllllli

2010-01-17 18:17:28
Idag har jag ingen motivation att skriva något egentligen men eftersom att linnea bloggat så flitigt om skotrar och hudfärger så måste jag väl kasta iväg ett inlägg ut i syberspace....
På min söndag har jag varit ute och sparkat, frysit om öronen, sett gråtfilm utan att gråta, ätit chiliconcarne(typ nåt sånt) och inget mer... på tal om chili så ska våran hund bli med barn igen,
då kanske man undrar vad chili har med hundbarn att göra, men de är faktiskt så att jag känner ett fd hundbarn som heter så..

min pappa har fixat spotify på den här datorn, och brännt bort sina ögonbryn i badtunnan men det har inte nånting med nåt att göra alls.


fundera på de ni..

possibility

2010-01-17 18:05:24


mjo

2010-01-17 14:29:02
vet ni vad jag kom på idag, som jag inte haft en tanke på på hela helgen?
jag har franskaprov på tisdag! woho!
så det är fritt fram att gissa vad jag sitter och gör nu. ( före och efter detta inlägg skrivs)

ikv är det möte med fotbollslaget, jag vet inte riktigt vad som skall diskuteras, men typ vilka som ska fortsätta spela osv. jag är fasen taggad på att börja om! det har vart uppehåll alldeles för länge nu så det är verkligen på tiden!


jaaaa

2010-01-16 14:19:05

skotern funkade :D! nu har jag varit ute och kört en sväng. och det var underbart! har inte kört skoter sen jag minns typ inte när, så det var efterlängtat kan jag lova.
kanske far ut en sväng till sen. dessvärre är det inte lika roligt att köra själv som med sällskap, men det duger.
stina - du har missat något!

haha titta vad jag hittade för finbilder sen mathalina tiden (innan rebecka tillkom):



jag drömde en fin dräm inatt oxå, jag tror den var inspirerad av hannas förra inlägg, för den handlade om pokémon. hanna hade en pokémon i bh:n bland annat (y)


aktivt

2010-01-16 12:24:22
jag har inte suttit mycket vid datorn på senaste dagarana, och när jag väl har gjort det har jag helt enkelt inte orkat skriva nåtning :]

nu borde jag (som vanligt) inte sitta framför datorn eftersom det är så fint väder ute, men jag ska klä på mig strax och gå ut och föröka starta skotern.
på tal om skiter måste jag ta om skoterkörkortet verkar det som. det är ju så man blir förargad men vad gör man? vet dock inte än om det är teorin, uppkörningen eller båda som ska göras om. ska ringa och prata med mannen med ansvaret .

bild från i somras. visst var jag imponerande brun? :D

 

 

nu ska jag gå och se om skrotern går ingång. jag hoppas det!

 



mmmhhhmmmm

2010-01-15 11:51:53

´Jag har nyligen haft engelska med våran pokémontränare till engelskalärare.
Jag hatar numera engelska
Jag hatar också att en masssa folk är lediga idag, jag nämner inga namn men alexander tillexempel...



Nu ska jag ha EOS i typ 11 timmar


det är enkelt

2010-01-14 16:07:33
att bli en känd låtskrivare i dessa tider, se här bara

Lady Gaga - Bad Romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance

Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!
Want your bad romance

Work-work fashion baby
Work it
move that bitch crazy
Work-work fashion baby
Work it
move that bitch crazy
Work-work fashion baby
Work it
move that bitch crazy
Work-work fashion baby
Work it
I’m a freak bitch baby



Det är så genialiskt!

ägd

2010-01-13 22:51:32
bara medge. Paddunge har bättre schema än mig. a lot bättre. men han går ju fordons ;]

idag började jag med att ta en liten sovmorron, till ca 08.50 fast jag hade tänkt kliva upp 07.20. missade dock bara kemin, som dom tydligen inte gjorde så mycket på så det gjorde inget :) det var rätt skönt att sova lite extra. för jag somnade såklart inte kl 22.00 igår. vart en aning senare...
slutade 14.45 idag (och alla onsdagar framöver!!!!!) och det var underbart. imorrn har jag riktig sovmorron till 10.30 så det här känns riktigt bra :)

dagens fråga : varför blir egentligen grädde thockare när man vispar det? och varför blir det smör tillslut?


Hej skogenläsare

2010-01-13 17:43:38
Hejhopp, har fått äran att gästblogga. Väldigt roligt tycker jag iaf. Hade inte tänkt skriva så mycket..
Såg att Linnea hade lagt ut en bild på sitt schema, det ser ju faktiskt lite jävligt ut om jag ska vara ärlig.
Ni ska få se mitt!
Här har vi skönheten



Förövrigt får man väl snöra iväg ett "lycka till", att denna blogg inte går i kras. (Så får man kanske gästblogga seriöst nån gång framöver) 

Nu ska jag tacka för mig, hanna vill nog skriva några fina ord själv.

Hejdå / Alexander     

samma rubrik som förra gången

2010-01-12 21:36:53
jag är trött. jättetrött. skolans fel.
fast mitt fel oxå för jag somnade lite senare än planerat igår, men det ska tas igen ikv! innan 22.00 ska jag ligga i sängen. helst sovandes.
innan dess ska jag dock göra lite matte, så jag borde inte alls sitta vid datorn :]

Har just nu precis kommit hem från att ha tittat på jennys första träning med .. ja vad nu laget hette :$. hon är duktig flikka.
måste erkänna att lite taggad vart man på att börja om. men jag har inte tid. snart börjar ju fotbollen om :)

aja, nu ska jag göra matte, sen sova. 



ja jag gillar bilder från google


schletet

2010-01-11 23:01:44
jag är trött. jättetrött. skolans fel.
mitt schema är jag underbart lycklig över för det är massor skonsammare än förra terminen, vilket innebär att jag förhoppningsvis inte kommer behöva tänka lika mycket den här! :D dock kändes det inge vidare när vi fick ut våra scheman och det stog matematik B .........




är det inte underbart!?


nu sammarbetar inte min dator med mig, så jag ska tröstäta lite.
sen ska jag sova.

 


hihihi

2010-01-11 19:20:09
jag hittar fett söta inlägg från mathalina bloggen, som tex

wha?

jag er inte hemma i helgen, men mathalina kan rocka utan mej om ni vill.
jag suger på blogga men de känns ok,
idag har jag fått morfin, det var helt ok
jag här även svalt en slang, två gånger. de sög

/H


yää

glömde säga...
VÅRAN UPPDATERING ROCKAR




/H




buss-jättedålig-chaufför

2010-01-11 18:35:14
Denna dag har inte bjudit på allt för mycket spänning, dock gick brandlarmet men det är med en vardagsgrej så att ingen bryr sej särskilt hårt. känns bara onödigt att gå ute kylan för att missa ingenting...
Busschauffören kanske inte var jättedålig men bussen var det och sånt gör mej förbaskad... så jag var förbaskad redan innan skolan började, men när vi fick leka amöba-leken på gympan så  jag glad igen. Den leken gillar jag:) speciellt när man är i kaninstadiet, det känns så bra att hoppa omkring så. dessvärre är jag en bedrövlig sten-sax-påse lirare... så jag blev fast i mitt favoritstadie men vad gör det.
förövrig suger vårat nya schema kattmamma så fruktansvärt hårt menmen, jag går ju inte nv och tvingas tänka hela tiden som vissa andra blogg innehavare(läs linnea) så jag kanske överlever.


 ville ha en bild på en amöba men jag var inte riktigt säker
på hur dom ser ut så jag googlade, jag visste inte att barbafamiljen var amöbor:(


tänkte bara säga lite saker.

2010-01-10 21:50:51
  • JAG SER VÅRAN HEADER NU :D
  • jag ska sova nu, det är skola imorrn
  • Lycka till med lumpen Örjan
  • Jag saknar älskling
  • Linnea gråter inte som jag när hon ser sorgliga filmer
  • godnatt




sugen på fruktsallad nu igen


det är en konstig värld vi lever i...

2010-01-10 17:54:18
Linneas pappa gillar inte att köra bil, men det gör min pappa så jag åker till henne nu.
Vi ska gråta krokodiltårar för att jullovet är slut.
linnea sa att hon skulle gråta som ett barn på jullafton.
men jag fattade som inte, då är väl barnen glada?




trallala

2010-01-10 14:49:51

sitter på pappas bamse dator just nu, för en gångs skull. den är ofantligt stor.


jag har en fråga. vad kallas en sån här?




god morgon goooooood morgon

2010-01-10 11:31:29
fick ett underbart uppvaknande idag.
pappa och anneli kom in i rummet och spelade både munspel, gitarr och sjöng. dessvärre inte riiiktigt synkade var dom. men det var ganska trevligt.

det ser ut som helvette på mitt rum, och jag ser ut som helvette, men det går att leva med. jag ska plocka undan lite snart och sen hoppa in i duschen. såsmåningom kommer två av mina fastrar + farmor på beskök för att smida lite planer angående min tredje faster.
under tiden dom gör det ska jag nog göra kemi. jippi!

jag drömde fin dröm inatt. men jag ska inte berätta.

min "syster"

 

 


haha

2010-01-10 00:05:31
jag sitter nu sida vid sida med Rebecka på mitt rum och datanördar,  jag finner det väldigt trevligt.

tydligen gör hon oxå det:



rebecka97
idag 23.44
Heej jag önskar att du var min syrra!!!!!!!!1:):):):):)


isn't she loveli ;)

ja, jag gillar apberget.



great

2010-01-09 20:14:57
visst kompenserar vi varann ganska bra, jag och hanna?
när hon inte har tid att vara inne, har jag det. och när jag inte har tid, har hon det.
men om det var min tur idag är jag lessen. jag har inte haft tid.
Jag har varit i stan, alltså inte i min lägenhet hos mamma, utan stan i stan med pappa, anneli och rebecka idag och vi kom visserligen hem kl 5 men jag har bland annat suttit på massagemadrassen som pappa har köpt idag. den är underbar!
i övrigt köpte vi bara mat, fast det vi var ute efter var ett skrivbord till mitt rum.

jag ser fortfarande ingen bakgrundsbild :( gör ni????

Av barn om kärlek

2010-01-08 20:48:15
Jag är för kärlek så länge det inte händer när det är något bra på TV.
- Jill, 6 år

Kärleken hittar dig, även om du försöker gömma dig. Jag har gömt mig ända sedan jag var fem, men flickorna hittar mig hela tiden.
- Dave, 8 år

Jag tror att det är meningen att du ska bli skjuten med en pil eller nåt, men resten ska inte vara så smärtfyllt.
- Manuel, 8 år

Hur känns det att bli kär?
Ungefär som en lavin där du måste fly för ditt liv.
- John, 9 år

Om det tar lika lång tid att bli kär som att lära sig att stava vill jag inte vara med. Det tar alldeles för lång tid.
- Glenn, 7 år

När en person blir kysst för första gången trillar han ner och reser sig inte på minst en timme.
- Wendy, 8 år


Vad tänker de flesta när de säger "Jag älskar dig"?
Man tänker: Japp, jag älskar honom verkligen. Men jag hoppas att han duschar minst en gång varje dag.
- Michelle, 9 år


Det är aldrig okej att kyssa en pojke. De dregglar över hela dig... Det var därför jag slutade med det.
- Tammy, 10 år

blogg of the day

2010-01-08 20:38:31
Det priset går till Björn, fast än han inte har nån blogg.

Motivering: Den hade varit INSANE!
självfallet inte bara därför utan även för att björn skulle ta den typiska livsstilsbloggen till en ny nivå med djupgående och exotiska berättelser om sitt vilda liv i centrala bureå. Också för hans extrema dagens outfit-bilder.
Djupa citat, starka åsikter och skyhöga läsarsiffror
Björn hade helt enkelt haft en blogg som passat alla, mm det hade han.





person of the day

2010-01-08 20:21:38
Fin grej som jag tycker att vi kan börja med här på bloggen.
Men den här killen är som så bra att han får vara person of the day en vecka eller två,

DAG_OTToo

motivering: JAG vill också inte kunna säga r.
 

BTW

2010-01-08 19:41:48
Jag vill ha minst hundra komentarer på föregående inlägg.

vill vara häftig,

2010-01-08 19:38:28
idag är en sån dag som jag skulle kunna uppdatera hur mycket som helst, alltså typ 400 ggr om jag ville men jag orkar inte. jag har så tråkigt,(inte lika tråkigt som mathilda, hon har så tråkigt att hon ser jerry springer) men jag
orkar inte göra nånting ändå, allt känns så avlägset...ni fattar.
Idag har jag dessutom sett snö.
 
jag ska spendera fredagkvällen med min katt okej?
<-- min katt

the best kind of hunger,

2010-01-08 16:20:26
Jag skulle vilja säga att eftersom att jag sitter vid datorn ca en timme per dag så är det nog linnea som sitter för mycket vid datorn...
idag har jag lärt mej att man inte ska smälta smöret när man gör chokladbollar. gör inte de!


här kommer lite taggade bilder från jullovet,

julkafton

nyårs


random





och hårfägen,



linnea ring mej, tack på förhand!


snabbt

2010-01-08 14:27:03

slänger in ett inlägg i väntan på bussen.
jag ska som sagt spendera dagen med jenny och vi ska gå en sväng på stan, jag ska försöka hitta mig ett par nya skor och en tröja. ikv får vi väl se vad som händer.



kanske ett par sånna här ?
nej, vanliga skor, som man faktiskt kan gå i, tack.



q10s

2010-01-07 23:39:30

Hanna, jag tycker du sitter vid datorn för lite.
eller så är det bara så att jag sitter vid datorn lite föra mycket.
beror lite på hur man tolkar det.

Imorrn ska jag vara med jenny, tack, det är efterlängtat. var alldeles för länge sen jag träffade henne. och att jag inte gjort något på lovet gör att det känns ännu bättre att äntligen göra nånting. Vet dock inte vad vi ska hitta på, men det kvittar.
Och eftersom hon har bjudit på så underbara bilder på mig på sin blogg så tänkte jag bjuda på denna:





jag hade inte vågat göra detta, om jag inte visste att du älskar mig innerst inne:]


när jag endå håller på kan jag ju även bjussa på dessa skönheter från förr:



himla gulliga allihop! :)


just idag

2010-01-07 17:39:16
har jag så mycket att bjuda på:



Martina - min kusin :}


Hittade denna underbara sångtext:


texten syns inte så jättebra men. notera den avancerade layouten, coh även katten jag ritat på baksidan av papperet, som syns igenom.


hittade ett obehagligt men ganska roligt spel. han listar ut allt! :O



sedan har jag även tre jättefiffiga gåtor att bjuda på, som jag hittade i en gammal pärm .
(jag tyckte alltså att dom var sjukt kluriga när jag var liten, därför var jag tvungen att skriva upp dom)

1. Vilken insekt har du på cykeln?

  1) i uppförsbacke
  x) när du stannar
  2) i mörkret


2.   GGG    GGG GG
         GGG    GG GGG
   GG GGG GGG GG


  1) stretchingen
  x) gymnastiken
  2) massagen


3. Vilken bil kan man anta att det finns en hund i?

  1) en ambulans med utryckningssirenerna på
  x) en droska med en reklamskylt på taket
  2) en polisbil med blåljusen på


det kan ni klura på!

...=kommentera vad ni tror är rätt svar!


ps!

2010-01-07 16:30:42

bladlusen har

den största

penisen av alla

 levande djur,

 i förhållande till

sin totala storlek.




det är sånt som är bra att veta.

 


mitt dygnsvändande går inge vidare bra alls, mamma väckte mig klockan 11, men jag somnade givetvis om och sov till 10 i tolv. då kom mor, gullig som hon är, in med en mugg välling (skratta inte, välling är gott) som jag snabbt slurpade i mig. mätt och belåten - och varm i magen - somnade jag om igen och sov till typ halv 1. Sen låg jag och drog mig till 1. då fick jag inte ligga kvar längre.
jag undrar hur det ska gå att sova ikväll. igår gick det inte alls, förrän jag letade fram cd:n med mental träning eller vad det heter. den är underbar! för det går inte hålla sig vaken när man väl slagit igång den, och koncentrerar sig på att göra som snubben säger. det är den som gäller ikv oxå kan jag lova.


klokt

2010-01-07 01:34:26

På 60-talet kidnappades


Frank Sinatras son.


 Sinatra erbjöd förövarna


en miljon dollar,


men de tackade nej,


 de ville bara ha 240 000.



godnatt.


härmapa

2010-01-07 00:07:28
HUR
Svarar du i telefonen: Hallå?
Gör du när du är kär i fel person: Det hoppas jag väl att jag inte ska bli
Tycker du om gul-bil-leken: Inte alls 
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 0 kr, många kvitton... 
Mycket är klockan: 23.53

VEM

Pratar du med på msn just nu? Erik, Jorre, Johan, Frida
Ringde dig senast? haha minns inte, mamma tror jag :]
Pussade dig senast? mamma kanske, på pannan
Vill du kasta en sten i huvudet på? ingen speciell just för tillfället 
Saknar du mest just nu? "min pojkvän, <3" - om jag hade haft nån :]
Ska du träffa imorgon? mamma, men hon gills inte
Umgicks du med senast? mamma
Sov du med senast? mintes inte :]

JA- OCH NEJ-FRÅGOR

Cyklat utan händerna: JAAAAAA! jag lärde mig i somras :]
Gråtit en hel natt: Kanske inte en hel. 
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: ja
Gjort en bakåtkullerbytta: massor med gånger
Köpt lösgodis för över 50 kr: många gånger
Haft träningsvärk: jag har det nu
Önskat att du var det andra könet: en gång i månaden, och när man måste kissa ute i naturen :]
Velat vara ett djur: ja, vet dock inte vilket
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: nej
Tyckt Harry Potter är bra: JAAAAAAAAAA!!!! <3<3<3<3<3<3<3
Hatat choklad: kommer jag ALDRIG hata. bara när man ätit en gnutta ör mkt.
Pussat någon av andra könet: ja.

VEM
Vem är i rummet med dig? aj äm alåwn
Vem fick du senast sms av? Jorre
Vem tänker du på? ingen alls :o
Pratade du senast i telefon med? mamma tror jag
Vems hus var du senast i? Förutom mitt eget... minns inte :$ kanske mitt andra hus
Sa du senast "jag älskar dej" till? mamma antar jag
Vem önskar du var med dig nu? "älskling" - om jag hade haft nån :] "och hanna när fasen ska vi göra nåt?"
Vem är din favoritsläkting? utom mamma, pappa, andre - farmor!
Vem var din första kärlek: haha Pontus - en pojke i Saudi, han var dock svensk!

VAR
Var går du i skolan? Balder
Var är din telefon? på skrivaren, ca 15cm från mig
Var är din mamma? i teverummet
Var sover du? för det mesta i min säng, men även på soffan ibland
Var fick du tag i tröjan du har på dig? köpte den, på bikbok för long time sen
Vart åkte du senast bil? hit
Var i ditt rum är du? Jag är i köket..

VAD
Vad åt du senast? Glass :]
Vad drack du senast? Fanta :]
Vad är det för färg på dina byxor? svarta
Var är den närmaste saken som är blå? en papperslapp från ellos
Vad gillar du mest med skolan? FYSIK! nej, klassen
Vad har du på fötterna? tjocksockar
Vad är din favoritfärg? beror på humör.
Vilken film såg du senast? yours, mine and ours
Vad hör du just nu? teven

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i en annan säng än din egen? joo
Hånglat i skogen? jag säger samma sak som hanna. Fast jag har bara bott där ca 11år
Tyckt att din kusin är het? nej. men jag har kusiner som ser ok ut - dom är ju släkt med mig :]
Sovit naken? hihi jaa
Kört över hastighetsgränsen? är mycket svårt när man enbart kört cykel.
Målat om ditt rum? jag använder tapeter...
Dansat framför en spegel?  kan väl hända
Fått hicka? allt för ofta
Dumpat någon? ja
Blivit dumpad? nej, eller när jag var liten kanske?
Älskar eller saknar någon nu? Jaaa Hanna vars fasen är du??? & älskling, - om jag hade haft någon


There u go :)


jag lider av samma problem

2010-01-06 22:45:20

men jag orkar inte göra någon lista :]

dagen har bjudit på en sak: INGENTING. är ni förvånade? skulle inte tro det.
men jag gillar att göra ingenting. dock skall mönstret brytas inom kort eftersom att jag och hanna ska hitta på något snart. 
Skolan börjar ju om inom en snar framtid oxå, och då kommer jag inte att ha tid att göra ingenting, så jag tar lixom vara på tiden ;)

tanken var att jag skulle vända på dygnet idag, och det gick ju ganska bra; jag klev upp kl 11 som tänkt. åt frukost och la mig sedan i soffan, vilket var dumt då jag somnade som en gris och sov en timma. och sen dess har jag bara suttit i soffan hela dagen så det räknas nästan som att jag har sovit. hoppas dock att jag kan sova ikv iallafall, för imorrn ska jag oxå upp i tid! det är inte lätt att vända på dygnet alltså..




en sån här skulle få mig mer motiverad att kliva upp:


JAG HAR FETT TRÅKIGT!!!!1111

2010-01-06 20:59:51
HUR
Svarar du i telefonen: Hej?
Gör du när du är kär i fel person: Det blir jag inte!
Tycker du om gul-bil-leken: Det är det mest irriterande nån någonsin har kommit på 
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Alldeles för lite.
Mycket är klockan: 20:36

VEM

Pratar du med på msn just nu? INGEN, dissare
Ringde dig senast? Min lillebror.
Pussade dig senast? Gissa EN gång
Vill du kasta en sten i huvudet på? De vore väl inte snällt?
Saknar du mest just nu? min pojkvän, <3
Ska du träffa imorgon? Inte den blekaste, pratas om klassfest men javet inte.
Umgicks du med senast? Familj och pojkvän
Sov du med senast? Gissa en gång till.

JA- OCH NEJ-FRÅGOR

Cyklat utan händerna: Ja, jag måste inte svara på hur deet gick
Gråtit en hel natt: Kanske inte en hel.
Åkt vattenskidor: Önskar att jag hade
Åkt rullstol: Avisst
Gjort en bakåtkullerbytta: massor med gånger
Köpt lösgodis för över 50 kr: vem har inte?
Haft träningsvärk: tardfråga?
Önskat att du var det andra könet: en gång i månaden
Velat vara ett djur: sköldpaddsunge vore trevligt
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: vem gör sånt?
Tyckt Harry Potter är bra: huh?
Hatat choklad: ooh noo!
Pussat någon av andra könet: ja.

VEM
Vem är i rummet med dig? kisseungen
Vem fick du senast sms av? älskling
Vem tänker du på? älskling, och linnea, när fasen ska vi göra nåt?
Pratade du senast i telefon med? lillebror, de har jag redan svarat på
Vems hus var du senast i? Älsklings
Sa du senast "jag älskar dej" till? älskling
Vem önskar du var med dig nu? älskling och linnea när fasen ska vi göra nåt?
Vem är din favoritsläkting? ...
Vem var din första kärlek: William skulle jag tro.

VAR
Var går du i skolan? Anderstorp
Var är din telefon? inom räckhåll
Var är din mamma? Ni behöver inte veta vars min mamma är.
Var sover du? lite här och där
Var fick du tag i tröjan du har på dig? fick låna den av lillebror för att jag köpte hårvax till han(Y)
Vart åkte du senast bil? Hem från svanström
Var i ditt rum är du? Jag är i köket..

VAD
Vad åt du senast? Glass :]
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? svarta
Var är den närmaste saken som är blå? vete fasen.
Vad gillar du mest med skolan? Klassen<3
Vad har du på fötterna? Sockar,
Vad är din favoritfärg? beror på humör.
Vilken film såg du senast? första 10 min på Flickan som lekte med elden
Vad hör du just nu? Ron Pope

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i en annan säng än din egen? eeh jaa.
Hånglat i skogen? Jag har bott i skogen i 16 år så antagligen.
Tyckt att din kusin är het? vänta jag ska tänka.... nej
Sovit naken? Jao ska jag väl inte neka
Kört över hastighetsgränsen? skulle aldrig falla mej in?
Målat om ditt rum? jag använder tapeter...
Dansat framför en spegel?  Kom igen, det har alla
Fått hicka? Tardfråga
Dumpat någon? Jodå
Blivit dumpad? Jodå
Älskar eller saknar någon nu? Jaaa Linnea vars fasen är du??? & älskling,

Så nu har jag gjort det och jag har lika tråkigt fortfarande, värt....

mjauuuu

2010-01-06 15:36:26
bilder på håret kommer senare, så försök hålla ut.

senaste dagarna har spenderats i stan, i måndags agerade jag frisör åt min pojkvän tisdag så var vi med hanna och alx, först och åt på dallas och sen till kåge där vi spelade spel och hade det mysigt, tack för de.
idag har jag inte gjort så mycket alls, åkt buss hem till skogen, men bara en sån sak.
 
ikvl vet jag inte vad jag ska göra alls, känns ok med en slökväll.
Sen skickar jag en krya på dej hälsning till abbe som bevisligen fick lite mer volvo up his ass än min lillebror som mest tycker att de var häftigt att åka ambulans.
så krya på dej!


det här är en bild på våran husvagn. orkade som inte bläddra för att hitta mina bilder men liinnea har sagt att nån klagar på för lite bilder så varsegod.

Dolly

2010-01-06 01:19:44




 


godmorgon

2010-01-04 14:03:57

hanna, LÅT SE! vi vill se din nya hårfärg :)

jag undrar: är det bara för mig det inte blir någon bakgrundsbild eller header på bloggen, ? :( jag blir lite lessen när den gör så. men jag hoppas andra kan se den.

new moon var faktiskt bra. haha jag har hela tiden varit skeptiskt mot twilightfilmerna men det är bara erkänna: dom är bra. men jag tyckte inte om slutet på den här... dom ska alltid göra på det där viset så man måste se nästa. så himla typiskt!
och angående Jacob's frisyr håller jag med hanna: what!

Idag lider jag av träningsvärk, men jag har tänkt trotsa detta och träna lite ändå. jag har nämligen ett nyårs"löfte" om att jag ska träna lite mer i år. originellt, jagvet. men det är inget riktigt löfte. eller jag har lovat en person, men det är inte mig själv. alltså är det extra viktigt att jag håller det :]

Det är vad jag ska gå och göra nu. sen vet jag, som vanligt, inte vad som händer.


jag undrar....!!!!????!?!?!?

2010-01-03 22:04:33
Varför har han håret så...???
han har det inte nån gång i filmen,
kände han sej söt?
ville han ha mittbena?
vart han tvingad?
hade han det som barn?
så många frågor

tralalalala

2010-01-03 20:56:00

jag härmas...
jag färgar håret.
Egentligen skulle jag vänta tills imorgon för då skulle min pojkvän ha gjort det åt mej, men jag fick så bedrövligt tråkigt att jag gjorde det själv, jag vet inte hur det blev än. bra hoppas jag men vad vet man.


hihi idag har vi jätte många läsare. jag tror inte att de är för linneas länk på facebook. jag tror de är för designen.


"..men månen är ny"

2010-01-03 19:11:03
5 poäng till den som vet vilken sång det där är från. 
 
idag hade jag, som vanligt inga planer för vad som skulle ske. Jag vaknade sent, tränade, duschade, sen har jag chillat, och inte alls funderat på aftonen. Men mor kom med ett förslag: bio!
då var frågan, avatar, 2012 eller new moon? Ni kan ju gissa själv vilken det blev.
så nu blir det upp till bevis. är den lika bra som alla sagt?





jag säger wow

2010-01-03 12:54:27
kollar in på bloggen såhär på morgonen och WOW den är fin<3
linnea är häftig och dessutom fin i håret, eftersom att jag har varit lite out of town så har ni inte fått veta så mycket om vad jag har gjort under dom senaste dagarna, jag kör en snabbgenomgång.

onsdag åkte jag älskling och tomas till morfar, vi körde skoter, bastade, gjorde en varmluftsballong och annat kul.
vi åkte hem igår, då tänkte jag få ha en lugn lördagkväll, men inte de. Jag blev upp plockad av  abbe och gänget, körde lite familjeskoter och såg lite.. film.
idag ska jag åka hela vägen till boliden downtown för att bli lite grovare, inte för att jag behöver det. jag ska även spendera tid med min favorit-emma.


Vad skulle ni föresten säga om jag drog till mallorca i maj med min älskling?
skulle bloggen klara det,


jajjemen!

2010-01-03 01:48:01

ja kirra biffeN!
ny design, som ni ser. jag trodde inte att jag skulle klara det , men det gjorde jag.

så vad tycks?

bättre eller sämre än den förra? :)

så här blev håret iaf:



inte så stor skillnad alltså. Men skönt att bli av med mina fina utväxter.
sådär lagomt risig är jag oxå, en kväll som denna, tio i två. observera, även väldigt mörka ögonbryn. om jag får säga det själv, men det är najs för då behöver man inte fylla i dom :$


Jag har fått in klagomål av en kär vän att vi har för lite bilder.
det ska jag ordna! men inte idag. för nu ska jag gå och sova :)


2010

2010-01-02 17:00:28
jag tar steget, och skriver det första inlägget det här året .
känns inge speciellt alls :)

ja, som Hanna skrev pysslar jag med en häftig ny design. den är inte klar än dock, ni får se den snart.

alltså jag undrar vart mitt liv är på väg, det enda jag gör på dagarna är att strosa runt hemma och fundera på vad jag ska göra, men jag kommer aldrig fram till nåt så jag får aldrig nånting gjort, mer än att se på teve typ. tragiskt.
jag hade iallafall en fin nyårsafton med Stina, Bea, Joel och Jonathan som kom och hälsade på mig. Blev inga raketer och sånna häftiga grejjer, men vi hade iallafall pommac och mkt fina kläder, som höjde stämningen.

Idag har jag färgat ögonbrynen för jag hade inget att göra, och jag tänkte färga håret, men jag har ingen hårfärg så jag ska nog  ta mig en promenad till ica Kvantum snart. Jag hoppas att det inte är så bedrövligt kallt ute.
jag kan eventuellt bjuda på en bild när jag färgat klart. om jag får in eventuella bilder på datorn vill säga.

jag är inte lika djup som Hanna. tolka rätt. eller....tolka förresten inte alls :]





RSS 2.0